Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najškaredšia KardASShianka v akcii: Khloé nebude sedět v koutě!

Khloé Kardashian síce nepatrí medzi najväčšie krásavice, no jej postava ulahodí nejednému mužskému oku. Zobraziť galériu (8)
Khloé Kardashian síce nepatrí medzi najväčšie krásavice, no jej postava ulahodí nejednému mužskému oku.

SVÄTÝ BARTOLOMEJ - Dýcha im na krk! Konkurencia v klane Kardashianovcov je dosť silná. Prominentné sestry akoby sa každý deň pretekali v tom, ktorá dá na internet rajcovnejšiu fotku, či si uchmatne priestor v médiách. Hviezdou týchto dní je, nepochybne, tridsaťjedenročná Khloé, ktorú mnohí považujú za najmenej atraktívnu členku podarenej famílie. Blondínke sa totiž podarilo schudnúť a svojho nového tela sa nevie nabažiť. Ochotne ho dokonca servíruje celému svetu.

Sexi ako nikdy predtým! Khloé Kardashian ešte donedávna žila tak trošku v tieni svojich sestier. Kým oni pri každej príležitosti pretŕčali božské krivky, ona bojovala s kilami navyše. A ako sa zdá, bola úspešná. Novým telom sa nedávno pochválila v magazíne Complex, sexepíl predvádza aj na vlastnej stránke.


Mohlo by vás zaujímať: Najsexi FOTO jej života: Pozrite na rozvedenú hviezdu z telky!


Khloé sa totiž s fanúšikmi pravidelne delí o svoje skúsenosti a tipy. Popritom nezabúda na to, aby vyhovela nielen dámam, ktoré chcú zhodiť, ale aj viacerým pánom. V uplynulých dňoch zavesila na web fotky, na ktorých cvičí vo vykrajovaných plavkách a do objektívu otŕča svoj macatý zadok. „Išla som si zabehať a moji vizážisti ma ukecali,” okomentovala dráždivé zábery plavovláska. Chlapi, tak čo, zacvičili by ste si s touto cicou?

Khloé Kardashian kedysi...
Zobraziť galériu (8)
Khloé Kardashian kedysi...

...a dnes.
Zobraziť galériu (8)
...a dnes.

Viac o téme: KardashiansKhloé Kardasian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu