Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Táto, že sa zmestí do bikín 16-ročnej sestry? Veď vyzerá ako rozkysnutá diskoguľa!

Kim Kardashian svoje skutočné obliny predviedla v outfite, ktorý z nej urobil vypapanú diskoguľu. Zobraziť galériu (13)
Kim Kardashian svoje skutočné obliny predviedla v outfite, ktorý z nej urobil vypapanú diskoguľu. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Jedno klamstvo za druhým! Napriek tomu, že si vybudovala kariéru na obrovskom zadku, Kim Kardashian (33) fanúšikov neustále presviedča o štíhlych krivkách. Aj preto neváhala a pre fotky putujúce na web siahla po rovnakom modeli plaviek, ako nosí jej sestra v tínedžerskom veku. Skutočnosť má však od internetovej ilúzie na míle ďaleko, veď posúďte sami.

Predáva samé lži! Mať dokonalé krivky v tvare presýpacích hodín a ploché bruško ako bonus – o tom sníva každá žena na tejto planéte. Podľa jej účtu na sociálnych sieťach k šťastným vyvoleným patrí aj Kim Kardashian, ktorá svoje schudnuté telo po pôrode natrieskala do plaviek 16-ročnej sestry a modelky Kylie Jenner. Myslíte si, že išlo o tú istú veľkosť? To sotva.

Kim Kardashian sa na
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

Kim svoju ozajstnú vizáž predviedla na rodinnej komerčnej udalosti v Miami. V odvážnom outfite chcela upriamiť pozornosť na svoje brucho, no v skutočnosti vyzerala ako kyprá diskoguľa. Ku kráse jej nepomohla ani presvitajúca bielizeň veľkosti XXL spolu s bombarďákmi. Jej boky v trblietavom modeli doslova naberali gigantické rozmery.

Aby toho nebolo málo, hviezda reality šou sa podelila aj o fotku v ružovom komplete. Fotila sa tak, ako je to u snaživých celebrít zvykom – pred zrkadlom. Pravdepodobne však mala exkluzívny zoštíhľujúci kúsok, ktorý jej vyčaroval postavičku ako lusk a pás do dvoch dlaní.

Kim Kardashian sa odfotila
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram)

V prípade Kim je nad slnko jasné, že absolútne všetky jej fotky prechádzajú úpravami v grafickom programe a odstraňovaním tukových vankúšov. Paradoxne, samotná hviezdička sa v internetových diskusiách rozčuľuje nad kolujúcimi „fámami“ o jej osobe: „Je to úplne naprd, keď ľudia vymýšľajú klamstvá o plastikách a Photoshope. Keď ja som taká disciplinovaná a tvrdo pracujem!“ Pre väčšinu Američanov však tmavovláska predstavuje bohapustú klamárku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu