Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prelietavá Kelly z Beverly Hills opäť single: Tohto „macka“ poslala k vode!

Jennie Garth a Michael Shimbo Zobraziť galériu (11)
Jennie Garth a Michael Shimbo (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Krásna, ale bez partnera! Odkedy si Jennie Garth (41) prešla bolestivým rozvodom, v jej posteli sa vystriedalo hneď niekoľko krátkych pánskych známostí. Tým posledným sa stal vypapaný podnikateľ Michael Shimbo, ktorý sa však po herečkinom boku dlho neohrial. Blondínka ho odkopla už po troch mesiacoch randenia.

Ako rýchlo vzbĺkla iskra, tak rýchlo aj zhasla! Takéhoto scenára sa dočkala Jennie Garth, ktorá sa zahľadela do majiteľa spoločnosti PlanesTrains+Automobiles. Dvojica sa spolu po prvý raz ukázala v spoločnosti v auguste, keď ruka v ruke zavítala na zábavné podujatie Comedy Central Roast. Odvtedy ich paparazzi síce viackrát pristihli ako zamilované hrdličky, no týmto časom podľa všetkého definitívne odzvonilo.

K nečakanému rozchodu malo dôjsť ešte minulý týždeň počas výletu do Texasu, kedy sa prominentný párik zamotal do ostrej výmeny názorov. Hádka oboch aktérov rozdelila až natoľko, že Shimbo nasadol na lietadlo a vrátil sa domov oveľa skôr. Následne sa Jennie nechala počuť, že medzi ňou a podnikateľom je definitívny koniec.

Príčinou nezrovnalostí malo byť podľa zdroja blízkeho známej dvojici časté odlúčenie: „Michael nežije v Los Angeles, takže bolo preňho náročné udržiavať vzťah na dlhú vzdialenosť.“ Dôkazom toho, že predstaviteľka Kelly z kultového tínedžerského seriálu Beverly Hills 90210, zostala sama, je jej postoj k sociálnym sieťam. Účet na Instagrame si deaktivovala a na Twitteri drží bobríka mlčanlivosti – žiadne nové príspevky sa neobjavujú. Niektorí skalní fanúšikovia jej však v diskusiách radia, aby za Shimbom nesmútila. Ako štíhla štyridsiatnička má totiž stále šmrnc, čo sa o jej bradatom expartnerovi s nadváhou nedá povedať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu