Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Povädnutá a strhaná Kelly z Beverly Hills: Takto zle ešte nevyzerala!

Jennie Garth prekvapila zostarnutým zovňajškom. Zobraziť galériu (14)
Jennie Garth prekvapila zostarnutým zovňajškom. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Zub času ju nijako neobchádza! Aj keď si Jennie Garth (41) po prekročení prahu štyridsiatky udržiava postavičku ako zamladi, jej tvár už zďaleka nevyžaruje takú sviežosť ako kedysi. Na červenom koberci herečka stále vyráža dych, no v súkromí patrí medzi sivý priemer, veď posúďte sami.

Hviezdny imidž odložila bokom! Hoci sa Jennie Garth blysla vo viacerých úspešných televíznych projektoch, v diváckej pamäti najviac utkvela ako sladká Kelly z kultového seriálu Beverly Hills 90210. Od tých čias sa však u nej veľa zmenilo a plynúce roky na nej zanechali svoje stopy. Pozrite si čerstvý záber z reštaurácie ako dôkaz.

Známa štyridsiatnička sa tento týždeň vybrala na obed s partiou priateľov do jednoduchej prevádzky bez obsluhy. Keďže mala so sebou dvoch malých štvornohých chlpáčov, uprednostnila sedenie na terase a objednala si šalát. Ako však vchádzala dnu k pultu, zvečnili si ju náhodní hostia reštaurácie. A výsledné fotky jej rozhodne príliš nelichotia. Hollywoodska hviezda má na nich povädnutú pleť, strhaný výraz a pôsobí veľmi unavene.

Jennie sa zhodou okolností cez víkend objavila na amerických obrazovkách v rámci vianočného špeciálu kanála ABC. Strihla si totiž rolu workoholičky, ktorá sa na sviatky vrátila do rodného mesta. „Je to klasická vianočná rozprávka o niekom, kto si vstúpi do svedomia. Chcem to vidieť každý rok,“ nechala sa počuť spokojná herečka pre Zap2It. Ako sa teda zdá, blondínka o prácu pre televízie spoza veľkej mláky zatiaľ núdzu nemá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu