Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Uplakaná a zdrvená Kelly z Beverly Hills: Takéto poníženie ešte nezažila!

Jennie Garth v slzách opúšťa klub, pred ktorým zažila drsné poníženie. Zobraziť galériu (14)
Jennie Garth v slzách opúšťa klub, pred ktorým zažila drsné poníženie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Jej ego dostalo poriadnu facku! Niet najmenších pochýb o tom, že Jennie Garth (42) si účinkovaním v kultovom seriáli Beverly Hills 90210 zabezpečila popularitu na celý život. Ako sa ale zdá, nie všade má nestarnúca herečka dvere otvorené. Nedávno totiž utrpela urážku, ktorú emocionálne nezvládla a doslova ronila krokodílie slzy

Postavili ju do radu medzi bežných smrteľníkov! Keďže si Jennie Garth vypestovala imidž áčkovej hviezdy, aj po desaťročiach od skončenia nakrúcania seriálu Beverly Hills 90210 je všade vítaná. To však evidentne neplatí o istom losangelskom klube, kde došlo k zaujímavému incidentu. Blondínka sa vybrala žúrovať s partiou priateľov, no pri vchode natrafila na nekompromisných ochrankárov. A tí ju vytočili do nepríčetnosti.

Jennie si to namierila za zábavou priamočiaro k vstupným dverám, pričom automaticky rátala s tým, že hladko prekĺzne dnu. Od personálu samotného klubu však dostala nečakane studenú sprchu. Bolo jej totiž povedané, aby sa zaradila medzi ostatných čakajúcich do radu. Na to sa herečka začala oháňať VIP kartou a vehementne vysvetľovať, prečo má nárok na okamžitý vstup do nočnej prevádzky. „Mám 40 rokov, tri deti a som roky v tomto biznise,“ citoval Jennie jeden z prítomných paparazzov, ktorý celú situáciu zdokumentoval.

Keď plavovláska zistila, že u neoblomných ochrankárov nepochodí, zvrtla sa na podpätku a pobrala sa na odchod. Na obrovské prekvapenie okolia však neodišla s pokojom anglického džentlmena. Práve naopak, oči mala červené, uslzené a bola nahnevaná do takej miery, že do objektívov vystrčila prostredník. Žeby Jennie predsa len trpela maniermi typickej hollywoodskej celebrity?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu