Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Modelkou po 40-tke? Kelly z Beverly Hills zažiarila na móle nôžkami ako lusk!

Jennie Garth oslnila ako modelka počas vychytenej módnej šou. Zobraziť galériu (11)
Jennie Garth oslnila ako modelka počas vychytenej módnej šou. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Ako ozajstná manekýnka aspoň na jednu noc! Hoci Jennie Garth (41) nikdy nepatrila k vysokým a vychudnutým hviezdam modelingu, ani po štyridsiatke by sa medzi nimi nestratila. Tento týždeň sa totiž blysla na móle v ukážkovej forme. Jej vypracované a opálené nohy v minišatách vyrážali dych.

Zreje ako víno! Práve prebiehajúci Týždeň módy vo Veľkom jablku tradične prilákal nositeľky zvučných mien nielen z oblasti módy. Do centra diania prikvitla aj Jennie Garth, ktorá však nezostala len v úlohe nestranného pozorovateľa. Prešla rukami šikovných štylistov a vizážistov, aby sa mohla zhostiť úlohy modelky počas podujatia s názvom Intrepid By AOC. Je viac než isté, že dizajnérka Aerin O'Connell túto voľbu neoľutovala.

Krásna blondínka na svojich krivkách predvádzala krátky model šiat s priehľadnými rukávmi. V nich dokonale vynikli herečkine štíhle nohy, ktoré v lete vybozkávalo slnko na viacerých dovolenkách. Na tvári však vizážista vyčaroval Jennie dramatickejšie líčenie v podobe bledého mejkapu a veľmi kontrastného rúžu. Ten zaručil, že niekdajšia hviezda kultového seriálu Beverly Hills 90210 bola na móle neprehliadnuteľná.

Trojnásobná mamička zrejme žiari aj vďaka tomu, že sa jej opäť darí v láske. Len nedávno totiž priznala vzťah s mediálnym mogulom Michaelom Shimbom. „Spoznali sa cez spoločného priateľa. Už sa stretávajú pár mesiacov. Je im spolu skvele,“ prezradil ich spoločný známy. Ostáva len dúfať, že šťastný a spokojný vzťah Jennie vydrží čo najdlhšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu