Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Z väzenskej dozorkyne neporaziteľná diva: Z jej spevu behá mráz po chrbte!

Väzenská dozorkyňa Sam Bailey si svojím hlasom získala priazeň celého britského národa. Zobraziť galériu (4)
Väzenská dozorkyňa Sam Bailey si svojím hlasom získala priazeň celého britského národa. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Z nenápadnej žienky speváčka svetového formátu! Aj tak by sa dala charakterizovať premena dámy menom Sam Bailey (35), ktorá okúsila šťastie v súťaži X Factor. A hoci so zlatom v hrdle ohúrila už aj na kastingu, dnes sa javí ako jasná favoritka. Z jej úžasných výkonov na pódiu totiž doslova mrazí – v tom najpozitívnejšom zmysle slova.

Je miláčikom britského národa! Keď Sam Bailey po prvý raz predstúpila pred štvorčlennú porotu so skladbou Listen od Beyoncé, dočkala sa nadšených ovácií postojačky a v rámci hodnotenia počúvala samé superlatívy. To však ešte netušila, že po niekoľkých súťažných kolách si na svoju stranu vybojuje náklonnosť väčšiny divákov pri televíznych obrazovkách. Povolaním väzenská dozorkyňa sa naposledy blysla s kabaretnou piesňou New York, vďaka ktorej konkurenciu už opäť nechala ďaleko za sebou.

Sam si to na veľké javisko namierila v čiernom nohavicovom kostýme. Viac než svojím zovňajškom vylepšeným pod rukami štylistov a vizážistov však aj tentoraz ohúrila dych berúcim spevom. Sympatická brunetka totiž už opäť potvrdila svoje spevácke kvality a istotu aj vo veľmi vysoko položených tónoch. Profesionálny výkon sa pritom údajne odráža aj vo výsledkoch diváckeho hlasovania. Tie hovoria, že britská rodáčka má výhru na dosah ruky.

„Sam Bailey má taký veľký náskok, že je to neskutočné. Jasne vedie, je milióny kilometrov pred svojím najbližším rivalom. Ak by sa finále uskutočnilo tento víkend, odišla by domov ako víťaz,“ nechal sa počuť dobre informovaný zdroj zo zákulisia pre denník The Sun. Zlé jazyky však tvrdia, že môže ísť len o dobre naplánovaný ťah zo strany produkcie. Ak by sa totiž verejnosť ubezpečila, že ich favoritka má dosť hlasov, možno by sa misky váh v konečnom dôsledku naklonili k inému súťažiacemu. Ostáva len dúfať, že Sam sa v hudobnom svete uplatní bez ohľadu na to, či sa jej podarí účasť v šou premeniť na víťazstvo alebo nie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu