Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Spoznávate ju? Z tohto dievčatka vyrástla diva s božským telom!

Ktorá svetoznáma hviezda vyrástla z toho rozkošného dievčatka? Zobraziť galériu (13)
Ktorá svetoznáma hviezda vyrástla z toho rozkošného dievčatka? (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Predurčená na úspech! Hoci si táto čokoládová kráska to pravé detstvo vychutnať ani nestihla, dodnes naň spomína s obrovskou láskou. Niet najmenších pochýb, že rodičom svojou roztomilou tváričkou robila veľkú radosť. Tí pritom ani netušili, že vychovávajú jednu z najkrajších a najúspešnejších speváčok všetkých čias. Uhádnete, o koho ide?

Hviezdne gény prejavovala už od plienok! Spevácky a pohybový talent u celebrity svetového formátu objavili odborníci už krátko po tom, čo zasadla do školských lavíc. Odvtedy prešla poriadny kus cesty a dnes jej meno patrí k zvučným pojmom, ktoré pozná celá planéta. Aké sú však jej celkom prvé začiatky pred objektívmi? Pozrite si spomienkový záber, o ktorý sa včera prostredníctvom sociálnej siete podelila diva Beyoncé.

Ružové šatôčky s nariasenými rukávmi, tmavé kučeravé vlásky a šibalský úsmev – to všetko speváčka vyčarovala pred fotoaparátom, keď o svojej závratnej kariére ani len netušila. Dnes jej sama matkou nemenej rozkošnej dcérky Blue Ivy a na konte má milióny predaných albumov. Dlho zastávala vzor pre všetky ženy s postavou typu „krv a mlieko“, no po drastickej vegánskej diéte nosí konfekčnú veľkosť 34. A superštíhle krivky sa nehanbí ukázať v celej nádhere – zábery z prestížnej nedeľňajšej noci sú toho jasným dôkazom.

„Bolo to neuveriteľné! Nemali sme žiadnu jej veľkosť ani miery. Tie šaty boli urobené tak, aby sadli typickej modelke. Sú menšie ako veľkosť 34, Beyoncé je taká drobná! Vyzerá úžasne, páči sa mi, ako to celé spolu vyšlo,“ nadchýnal sa dizajnér Michael Costello, ktorý je autorom priehľadnej bielej róby z udeľovania cien Grammy. Schudnutá plavovláska v šatách zožala obrovský úspech a naplno si užila pocit, akoby práve zišla z prehliadkového móla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu