Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z tohto VIDEA vám padne sánka: V speváckej šou ohúrila mníška s božským hlasom!

Taliansku verziu speváckej šou Hlas uchvátila rehoľná sestra Cristina Scuccia. Zobraziť galériu (5)
Taliansku verziu speváckej šou Hlas uchvátila rehoľná sestra Cristina Scuccia. (Zdroj: YouTube)

RÍM – Absolútne prekvapenie! Hoci sa nádejní speváci snažia na pódiu zaujať všakovakým imidžom, Cristinu Scucciu (25) na rodnej pôde zrejme prekoná len málokto. Tá si to totiž do tamojšej súťaže namierila v oblečení, ktoré je pre ňu úplne prirodzené – v mníšskom habite. Z úst rehoľnej sestry pritom nezaznel žiaden gospel. Porotu uchvátila dokonalým prevedením popového hitu.

Takúto súťažiacu Hlas ešte nezažil! Formát celosvetovo úspešnej šou hľadajúcej spevácke talenty sa vysiela aj u nás, preto sú vám jej pravidlá zrejme povedomé. Štyria koučovia sedia otočení chrbtom počúvajúc nádejný talent a pokiaľ sa im pozdáva, po stlačení tlačidla sa k nemu obrátia tvárou. Na štvoricu odborníkov z talianskeho fachu však čakalo vskutku netradičné prekvapenie. Všetkých uchvátil božský hlas len 25-ročnej rehoľnej sestry.

Cristina Scuccia zo Sicílie si na svoje vystúpenie zvolila mimoriadne náročnú skladbu No One od Alicie Keys. Tú odspievala s takým prehľadom, akoby sa na javisku pohybovala od detstva. Niet sa preto čo čudovať, že jej vokálne umenie oslovilo všetkých štyroch koučov.

„Ako si vlastne skončila v Hlase?“ opýtal sa jeden z nich. „Mám dar a teraz sa oň s vami delím,“ odpovedala talentovaná mníška. Na to taliansky raper J-Ax neváhal a zložil jej nemalú poklonu: „Ak by som ťa videl na omši, bol by som v kostole stále. Ty a ja sme ako diabol a svätená voda.“ Spolu s Cristinou sa z triumfu tešili aj ďalšie rehoľné sestry, ktoré s ňou ako podpora dorazili do zákulisia. Nechajme sa prekvapiť, či to skromná mníška s veľkým hlasom dotiahne až do finále.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu