Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľný talent: Najskôr ohúrila operou, vzápätí úžasným telom v bikinách!

Nádejná operná speváčka Maggie Lane sa okrem zlata v hrdle pýši aj vypracovanou postavou. Zobraziť galériu (4)
Nádejná operná speváčka Maggie Lane sa okrem zlata v hrdle pýši aj vypracovanou postavou. (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES – Pri rozdávaní nadania stála v prvej rade! Niet najmenších pochýb, že talentové súťaže objavia množstvo skvelých spevákov so zlatom hrdle. Osobná trénerka Maggie Lane (31) však nič neponechala na náhodu. Okrem bravúrneho operného prednesu priamo na javisku uchvátila dokonalou postavou v plavkách.

Pri jej výkone divákom aj porote padali sánky! Nielen v našich končinách, ale aj na britskej pôde či za veľkou mlákou sa veľkej popularite tešia speváci, ktorí popri svojej profesii študujú operu. To je aj prípad sympatickej blondínky, ktorá nedávno skúšala šťastie v šou Amerika má talent. Maggie Lane sa totiž rozhodla, že svoj prednes skĺbi s tým, čomu sa venuje, keď práve nespieva. Z jej vypracovaného tela porota zostala v nemom úžase.

Plavovláska dorazila na javisko v pomerne nenápadných pletených šatách a dala sa do rozhovoru s porotcom Howiem. Práve jemu prezradila, že by sa spevu rada venovala ďaleko viac než v súčasnosti: „Rada by som to robila na plný úväzok,“ Holohlavý hudobník jej teda odporučil, aby sa posnažila. Maggie však jeho očakávania ďaleko predčila.

Blonďavá tridsiatnička sa zhostila precíteného prejavu a už od prvej chvíle si vyslúžila obdivné pohľady. Tá pravá čerešnička na torte však prišla vo chvíli, keď si Maggie rozhalila outfit a zrazu za mikrofónom stála iba v červených bikinách. Fitnes maniačka Mel B sa tak nezdržala komplimentu: „Máš naozaj skvelé telo.“ Nie je nijakým prekvapením, že talentovaná trénerka postúpila do ďalšieho kola. Otáznym ale zostáva, čo v ňom okrem opery vlastne predvedie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu