Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapec zo Šiesteho zmyslu poriadne vyrástol: Ups, stáva sa z neho tučko!

Haley Joel Osment ako chlapec v snímke Šiesty zmysel a v dospelosti s kilami navyše Zobraziť galériu (7)
Haley Joel Osment ako chlapec v snímke Šiesty zmysel a v dospelosti s kilami navyše (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Rastie, ale už len do šírky! Odkedy sa Haley Joel Osment (25) blysol ako detský hrdina svetoznámeho thrilleru Šiesty zmysel, príležitostiam na striebornom plátne sa akosi vyhýba. Dodnes si však zachováva takpovediac chlapčenské črty tváre, vďaka ktorým ho fanúšikovia rozpoznajú okamžite. Dramatická zmena v uplynulých mesiacoch nastala len v súvislosti s jeho váhou. Herec sa výrazne zaguľatil a vyššia hmotnosť sa okamžite odrazila na jeho bacuľatých lícach.

Figúru si nestráži! Haley Joel Osment sa v Mekke americkej kinematografie dočkal fenomenálneho úspechu už vo veku 11 rokov, keď v psychologickej dráme Šiesty zmysel stvárnil chlapca, ktorý má schopnosť vidieť duchov. Veľkú školu herectva mu vtedy doprial dospelý kolega Bruce Willis, no blondiak sa o opätovné využitie svojich skúseností na striebornom plátne príliš neusiloval. Dnes vďaka tomu nepociťuje tlak zo strany Hollywoodu na ukážkovú líniu a ručička na jeho osobnej váhe stúpa nahor.

Sympaticky mladík patrí medzi divadelných umelcov a medzi osobnosťami zo sveta šoubiznisu sa príliš neukazuje. Tento týždeň však urobil výnimku a vyrazil si na špeciálne premietanie filmu Nebraska. Nahodený v trendovom šedom obleku bez kravaty prekypoval dobrou náladou a úsmevy rozdával na všetky strany. Hostia si však nemohli nevšimnúť, že sa mu zaguľatili líca a celkovo pôsobil oveľa robustnejším dojmom než inokedy.

Haley prešiel zaujímavou transformáciou minulý rok, keď prikývol na rolu vo filme Sassy Pants. V nej totiž distingvovaný hrdina zahviezdil ako extravagantný a veľmi svojrázny vyznávač punkového štýlu. „Ak si obujete čižmy, dáte si prsteň, piercing na pery a nalakujete si nechty, určite to má istú váhu ako talizman – chôdza a hlas prídu samé. Tá rola ma kompletne zmenila fyzicky aj psychicky,“ vysvetlil v rozhovore, ako sa s vtedajšou postavou vlastne stotožnil. Po náročnom období sa mu vraj otvorili nové možnosti v súčasnej vekovej kategórii, a tak Haleyho ešte možno uvidíme v kurióznych podobách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu