Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Otrasné modelky vydesili Paríž: Obrastené tukom a hroznou celulitídou!

Obézne modelky šokovali počas Týždňa módy v Paríži. Zobraziť galériu (4)
Obézne modelky šokovali počas Týždňa módy v Paríži. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ – Tomu sa povie ozajstná rarita! Hoci za normálnych okolností zdobia prehliadkové móla až príliš vychudnuté manekýnky, francúzska metropola sa cez víkend dočkala opačného extrému. V rámci tamojšieho módneho podujatia sa v luxusných kreáciách predviedli obézne ženy s kilami navyše a s nevzhľadnou pomarančovou kožou. Všetky z nich sa dokonca neváhali predviesť iba v spodnej bielizni.

Šokujúci pohľad! Paríž odjakživa predstavoval nielen európske mesto lásky, ale tiež Mekku módy a toho najlepšieho zo sveta odevného dizajnu. O to prekvapujúcejšie vyznieva historicky prvý týždeň módy s názvom Pulp’Fashion Week, na ktorom dostali zelenú vskutku netypické modelky. Všetky mali výraznú nadváhu a ich telá zhyzdené celulitídou predstavovali chodiacu reklamu na nezdravý životný štýl.

Úlohou korpulentných dám bolo predvádzať outfity väčších konfekčných veľkostí, na aké sme u vysokých a štíhlych modeliek zvyknutí. Medzi kúskami dominovali farebné kombinácie, ktoré mali podčiarknuť fakt, že každá žena dokáže byť krásnou. Nechýbala však ani bielizeň značky Femmes Fabuleuses. A tá nechala vyniknúť práve tým ženským partiám, ktoré mohli ostať radšej skryté.

Obézne modelky šokovali počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Či sa módni fajnšmejkri dočkajú aj druhého ročníka nekonvenčnej prehliadky, ukáže až čas. Niet najmenších pochýb, že dámy s veľkosťou XXL sa takýmto aktivitám tešia a svojráznym manekýnkam vyjadrujú obrovskú podporu. Odborníci na pandémiu obezity však upozorňujú, že žiadny extrém populácii neprospieva. Na móle by tak nemali byť vítané anorektičky ani vypapané ženy s tukovými vankúšmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu