Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľná premena: Z roztomilej detskej hviezdy vyrástol ulízaný tučko!

Haley Joel Osment za uplynulých 15 rokov neuveriteľne zmenil. V dospelosti má nadváhu a momentálne aj nadmieru nelichotivý imidž. Zobraziť galériu (7)
Haley Joel Osment za uplynulých 15 rokov neuveriteľne zmenil. V dospelosti má nadváhu a momentálne aj nadmieru nelichotivý imidž.

LOS ANGELES – Dnes by ho spoznal už iba málokto! Keď si Haley Joel Osment (26) po prvý raz pričuchol k sláve v celosvetovom meradle, mal iba 11 rokov. Vďaka snímke Šiesty zmysel bol totiž ospevovaný nielen ako roztomilé dieťa, ale predovšetkým ako veľmi talentovaný herec. S odstupom len pätnástich rokov je všetko inak. Detský šarm sa vytratil a radikálna zmena imidžu nádejnej hviezde vonkoncom nelichotí.

Tomu sa hovorí obrat o 180 stupňov! Hoci Haley Joel Osment vyvolával hystériu na červenom koberci už ako malý chlapec, dnes by sa za ním zrejme veľa žien neobzrelo. Filmoví kritici síce v minulosti prorokovali, že z neho vyrastie obletovaný idol a zvodca, no ich predpovede sa nenaplnili. Nezabudnuteľný detský hrdina sa totiž v dospelosti výrazne zaguľatil. Nedávno navyše prijal rolu vo filme Yoga Hosers, kvôli ktorému jeho celkový imidž utrpel ešte viac. Vlasy má totiž ulízané, sčesané smerom dozadu a nad hornou perou mu pribudli fúzy.

Haley už tvrdo zarezáva na pľaci, pričom nakrúca jednu scénu za druhou. V spomínanom projekte sa prejaví v podobe slizkého nacistu, čomu tvorcovia dokonale prispôsobili jeho zovňajšok. Herec sa pred kamerami premáva v pásikavom obleku a kravate, no na ilúziu Casanovu môže rovno zabudnúť. Ulízaný účes totiž zvýrazňuje pribratú tvár a fúzy pod nosom hollywoodskej hviezde pridávajú zopár rokov.

Zaujímavosťou je, že v spomínanom filme nebude chýbať kultový Pirát z Karibiku Johnny Depp, ktorý si vydupal miestečko aj pre svoju dcéru Lily-Rose. Počin režiséra Kevina Smitha je pokračovaním hororu Tusk. V ňom si Haley takisto strihol jednu z úloh, no odvtedy viditeľne pribral.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu