Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

To je ale premena! Kedysi šťúply tínedžerský idol vytasil telo Ramba

Justin Bieber ešte minulý rok pripomínal dieťa, no dnes sa pýši vyrysovaným svalstvom. Zobraziť galériu (10)
Justin Bieber ešte minulý rok pripomínal dieťa, no dnes sa pýši vyrysovaným svalstvom. (Zdroj: profimedia.sk, Instagram)

LOS ANGELES – Tvrdo na sebe maká! Odkedy Justin Bieber (19) rozpútal medzi fanúšičkami hotový ošiaľ, jeho správanie sa vymyká akýmkoľvek spoločenským konvenciám. Nielen na koncerte, ale už aj na verejnosti ho nevidieť inak ako hore bez a so stiahnutými nohavicami. Jedno mu však odoprieť nemožno. Na vypracovanom hrudníku má konečne čo ukázať.

Na svojej figúre si dáva naozaj záležať! Odkedy Justin Bieber vstúpil do sveta populárnej hudby, vďaka tváričke neviniatka si získal srdcia miliónov dospievajúcich dievčat. Svojimi excesmi síce stále pripomína nevybúreného tínedžera, no už o pár mesiacov do tejto vekovej kategórie patriť nebude. A statusu „dospeláka“ konečne začína prispôsobovať aspoň svoj zovňajšok. Jeho najnovšia fotka bez košele s vyvinutým svalstvom hovorí za všetko, veď posúďte sami.

„Ja a môj tréner,“ napísal hudobný idol k záberu, ktorý včera zverejnil prostredníctvom siete Instagram. Okrem svojských tetovaní na ňom predviedol vypracované bicepsy, prsné svaly aj takzvaný „pekáč buchiet“ na bruchu. Zaujímavosťou je, že do skvelej fyzickej formy sa dostal v pomerne krátkom čase. Ešte začiatkom minulého roka sa totiž po pláži premával s prirodzene štíhlym imidžom a z diaľky pripomínal skôr dieťa než lámača dámskych sŕdc.

Dôvod, pre ktorý Justin naberá svalovú hmotu a bezostyšne pretŕča svoje telo všade, kam vkročí, poteší najmä jeho skalnú fanúšikovskú základňu: „Tvrdo som trénoval v posilňovni a naberal som na objeme, snažil som sa byť sexi pre dámy.“ V kuloároch sa však pošuškáva, že spevákovo srdce stále patrí expriateľke Selene Gomez. Naznačujú to vraj nielen texty jeho posledných hitov, ale aj pokusy o opätovne zblíženie s krásnou herečkou a speváčkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu