Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prsnatá modelka s obrími silikónmi: Tieto megavnady budú ešte väčšie!

Lacey Wildd si svoje 10-kilové silikóny plánuje dať zväčšiť na dvojnásobok. Zobraziť galériu (5)
Lacey Wildd si svoje 10-kilové silikóny plánuje dať zväčšiť na dvojnásobok. (Zdroj: facebook, twitter)

MIAMI – Mieri na rekord! Hoci sa Lacey Wildd (45) pýši až dvanásťkrát zväčšenými prsami veľkosti LLL, čoskoro si už opäť ľahne pod skalpel. Jej snom je totiž doteraz nepredstaviteľná veľkosť Q, ktorá by ju zapísala medzi držiteľky svetového rekordu. Paradoxom je, že na nebezpečný zákrok jej prispeli samotní fanúšikovia.

Netradičná zbierka! Lacey Wildd je americká glamour modelka žijúca v Miami, kde vychováva svojich šesť ratolestí. Obyčajnú matku by ste v nej však už na prvý pohľad hľadali márne. Blondínka má totiž za sebou až 12 plastických operácií, počas ktorých jej chirurgovia vložili do poprsia implantáty s celkovou váhou takmer desiatich kíl. Tie pre chrbticu a celý organizmus predstavujú takú záťaž, že celebrite museli vyrobiť ako oporu takpovediac vnútornú podprsenku z jej vlastného svalstva a prasacej kože. Lacey však mieri na operáciu číslo 13, ku ktorej jej fanúšikovia prispeli vyzbieranou čiastkou 23 tisíc dolárov.

Ak by bizarný zákrok dopadol úspešne, šesťnásobná matka by prekonala svetový rekord v oblasti najväčších chirurgicky upravených vnád. Súčasné prvenstvo patrí dáme menom Maxi Mounds, ktorá nosí americkú veľkosť podprsenky 42M. Lacey sa pod nôž chystá začiatkom budúceho roka a plánuje nosiť implantáty s celkovou váhou takmer 20 kíl, čo je až dvojnásobok oproti súčasnosti.

Napriek tomu, že svojrázna modelka si uvedomuje vysokú miera rizika, od operácie ustúpiť nemieni. Odvoláva sa pritom práve na vlastné potomstvo, ktorému chce ísť príkladom: „Chcem zanechať odkaz svojim deťom. Mojím cieľom nikdy nebolo to, aby som bola slávna. Mojím cieľom bolo postarať sa o ne, aby som bola schopná ich podporovať.“ Vďaka účinkovaniu v reklamách a v televízii sú jej príjmy spolu s prínosom z webových stránok od roku 2012 až štvornásobne vyššie. Ak to pôjde takto ďalej, Lacey sa do troch rokov chystá na dôchodok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu