Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Lady Gaga konečne odhalila pravú tvár: Uf, o kráse môže iba snívať!

Lady Gaga bez mejkapu a retuše medzi vychýrené krásky rozhodne nepatrí. Zobraziť galériu (12)
Lady Gaga bez mejkapu a retuše medzi vychýrené krásky rozhodne nepatrí. (Zdroj: littlemonsters.com)

LOS ANGELES – Ilúzie sa rozplynuli! Hoci sa ešte pred pár dňami zdalo, že Lady Gaga (27) po plastike nosa výrazne opeknela, zrejme išlo len o ďalší z trikov šikovných vizážistov. Odvážna speváčka sa totiž podelila o fotku svojej odlíčenej tváre a odhalila pravú podobu. Krásnou by ju nazval iba málokto.

Zmenená na nepoznanie! Keď sa Lady Gaga pred pár dňami objavila na verejnosti, prekvapila jemnejším líčením a krajšími črtami tváre, než ako sme u nej boli zvyknutí v minulosti. V tomto duchu sa vzápätí niesla aj pikantná fotografia, na ktorej si hudobná ikona zapózovala úplne nahá a takmer prirodzená. Ako sa však zdá, za touto premenou stáli ruky skúsených vizážistov. Speváčka je totiž bez mejkapu, parochne, či retuše bledá a celkom tuctová.

Nenalíčená hviezda sa o svoju skutočnú podobizeň podelila prostredníctvom oficiálnej webstránky littlemonsters.com. Oblečená v bielom tričku natiahla ruky s fotoaparátom pred seba, našpúlila pery a cvakla. Jej súčasná farba vlasov je podľa všetkého čierna a ostro kontrastuje s bledou pleťou. Lady Gaga na zábere tak pôsobí ako sivá myš.

Fotografia sa ani tentoraz neobjavila na internete náhodou, ale s cieľom uviesť najnovší singel Artpop. „Je desivé znovu navštíviť tie veci hlboko v duši, tú bolesť v minulosti. Ale ja som našla čistú vášeň. Myslela som, že som bola vo vnútri zničená. Som pripravená bojovať,“ vyznala sa zo svojich pocitov v komentári. Ktovie, akých podôb kampane k novému albumu sa od excentrickej celebrity ešte dočkáme. Do 11. novembra je totiž stále pomerne ďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu