Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Brutálna premena Lady Gaga: Kilá dole, minimum mejkapu a... plastika!

Zaoblená Lady Gaga pred niekoľkými mesiacmi a v súčasnosti, s vylepšeným zovňajškom, ku ktorému si pravdepodobne dopomohla pod rukami plastického chirurga. Zobraziť galériu (13)
Zaoblená Lady Gaga pred niekoľkými mesiacmi a v súčasnosti, s vylepšeným zovňajškom, ku ktorému si pravdepodobne dopomohla pod rukami plastického chirurga. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Návrat vo veľkom štýle! Odkedy Lady Gaga (27) podstúpila chirurgický zákrok a následné zotavovanie, utiahla sa do súkromia a v tichosti pripravovala nový album. Imidž, s akým sa iba nedávno začala objavovať na verejnosti, však čakal iba málokto. Speváčka drasticky schudla, prestala sa výrazne líčiť a má celkom iné črty tváre.

Obrat o 180 stupňov! Keď sa Lady Gaga prepracovala na výslnie hudobného neba, svet ju spoznal ako extravagantnú hviezdu milujúcu šialené kostýmy, parochne od výmyslu sveta a hrubé nánosy líčidiel. V rámci jedného z turné sa však svojská speváčka zaguľatila a doslova na nej praskali outfity. Následne podstúpila operáciu bedrového kĺbu, no zrejme nešlo o jediné miesto, ktoré poznačil skalpel chirurga. Blondínka po dlhšej odmlke vystúpila z úzadia a prekvapila úplne novým zovňajškom. Jej nos je menší a tvár zrazu nevyžaduje takmer žiaden mejkap.

Lady Gaga sa tento týždeň objavila na istej súkromnej výstave, kam dorazila v strieborných minišatách „kozmického“ štýlu. Na nohách jej nechýbali topánky s hrubými platformami a na hlave blond parochňa s dlhými rozpustenými lokňami. Speváčka sa navyše vrátila k niekdajšej štíhlej forme a predviedla postavičku ako lusk. Najväčší rozdiel však paparazzi zachytili v oblasti tváre popovej princeznej. Gaga si totiž vyrazila len s jemným líčením a snažila sa zachovať prirodzenosť.

Svojrázna umelkyňa podnietila špekulácie ohľadne plastiky nosa už minulý mesiac po príhovore na pochode lesbičiek a gayov. Jej hovorca sa k fámam zatiaľ nevyjadril, no Lady Gaga v minulosti akékoľvek operačné zásahy odmietla. „Toľko veľa modeliek a herečiek môžete vidieť na titulkách magazínov s novým tvárami po plastikách... Ja som plastickú operáciu nikdy nemala,“ dušovala sa v časoch, keď šokovala „zrohovatenou“ kožou. Ako sa však zdá, možno aj ona postupne svoj názor predsa len prehodnotila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu