Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Škandalózny striptíz na pódiu: Lady Gaga išla donaha - ukázala všetko!

Lady Gaga šokovala fanúšikov striptízom a nahým telom na pódiu. Zobraziť galériu (14)
Lady Gaga šokovala fanúšikov striptízom a nahým telom na pódiu. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Prekročila absolútne všetky medze morálky! Nie je nijakým tajomstvom, že koncerty súčasných popových hviezd predstavujú viac erotickú šou než hlboký hudobný zážitok. Lady Gaga (27) však v tomto smere zašla naozaj priďaleko. Pred stovkami fanúšikov sa vyzliekla donaha a ukázala im aj tie najintímnejšie partie.

Škandál nad škandály! Napriek tomu, že mladé hudobníčky za prílišné odhaľovanie svojich kriviek neraz čelia ostrej kritike, nahota ako taká zrejme už čochvíľa prestane predstavovať tabu. O ďalší prudký zlom sa totiž postarala Lady Gaga, ktorá cez víkend vystúpila v londýnskom podniku s príznačným názvom G-A-Y. Najskôr síce pôsobila ako mátoha, no počas svojej šou zanechala fanúšikov v nemom úžase. Predviedla sa im totiž v Evinom rúchu priamo na pódiu.

Lady Gaga na koncert zvolila dlhé krémové šaty na spôsob víly Amálky, ktoré doplnila obrovskou natupírovanou parochňou. Pod outfitom jej akákoľvek spodná bielizeň chýbala, a preto dav prekvapila už len tým, keď pobehovala po javisku a róbu si z času na čas provokatívne nadvihla. Ozajstný šok sa však dostavil, keď si speváčka outfit rozopla a nechala ho spadnúť z kriviek rovno na podlahu. V tej chvíli sa pred zrakmi fanúšikov ocitla nahá od hlavy po päty.

Hoci Lady Gaga mnohých návštevníkov klubu striptízom pobúrila, ona sa obhajuje umeleckými ambíciami. „Všetky moje skladby majú význam, každé moje oblečenie má v sebe ukrytú ikonografiu,“ nechala sa počuť v nedávnom rozhovore pre The Independent. To, čo si o jej odkazoch myslia nahnevaní rodičia, ju zrejme až tak veľmi nezaujíma.

Vypočujte si skladbu, ktorú z "umeleckých dôvodov" sprevádza nahota na pódiu aj na obale singla

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu