Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Schudnutá Lady Gaga po plastike šokuje: Úplne nahá roztiahla nohy!

Lady Gaga vystavila krajšiu tvár po plastike a štíhle telo v Evinom rúchu. Zobraziť galériu (11)
Lady Gaga vystavila krajšiu tvár po plastike a štíhle telo v Evinom rúchu. (Zdroj: tumblr.com)

LOS ANGELES – Návrat do starých koľají? Keď sa Lady Gaga (27) šplhala po rebríčku popularity až na samý vrchol, jej zámerom bolo v prvom rade šokovať. Postupne sa tie najdivokejšie kreácie z jej šatníka vytrácali, no na dráždivé zábery očividne nezabudla. Úplne nahá speváčka takmer ukázala všetko.

Vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým! O Lady Gaga sa dlho tradovalo, že vďaka talianskym koreňom a veľkému nosu ku krásaviciam nepatrí. Do veľkej miery tieto tvrdenia podporovali šialené outfity, parochne a doplnky, ktorými sa blondínka pred médiami maskovala. Pred niekoľkými mesiacmi dokonca pribrala a na koncertoch takpovediac praskala vo švíkoch. Tomuto obdobiu je však zrejme definitívny koniec. Stačí sa pozrieť na jej čerstvý záber, prostredníctvom ktorého provokuje v Evinom rúchu.

Hudobná ikona za posledné týždne neuveriteľne schudla a dostala sa späť do svojej top formy. Navyše podstúpila plastickú operáciu nosa, vďaka ktorej pôsobí mimoriadne dievčenským dojmom a nepotrebuje viac nánosy mejkapu. Svoje o tom vie aj dvojica fotografov Inez & Vinoodh, ktorá mala tú česť zvečniť Lady Gaga pre známy časopis. O šteklivú fotografiu sa však v predstihu podelila v sieti Tumblr.

„Svet, priprav sa na naše zábery pre V magazín. Bozkáva IV,“ zneli slová pod odvážnou fotkou. Spevácka diva na nej pózuje tak, ako ju stvorila príroda a s minimom mejkapu. K bujnej hrive si síce dopomohla parochňou, no jej úsmev vyznieva nanajvýš prirodzene. Štíhle telo ako prútik vystavila úplne nahé a dokonca dráždivo rozkročila nohy. Jednou rukou si však prekryla poprsie a druhú dlaň pre istotu vložila pred rozkrok. Najintímnejšie partie síce nevykukli, no treba uznať, že Lady Gaga svoje pikantné umenie ešte nezabudla.

Keďže ani Lady Gaga sa neobnažuje z čistého potešenia, aj v tomto prípade ide predovšetkým o prípravu kampane. Výsledný záber s vysokou pravdepodobnosťou skončí na obale jej nadchádzajúceho (v poradí tretieho) albumu ARTPOP, ktorý vyjde 11. novembra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu