Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Švihnutá Lady Gaga doplatila na vlastnú hlúposť: Totálne sa znemožnila!

Lady Gaga doplatila na extravagantný klobúk, kvôli ktorému takmer nedokázala nastúpiť do auta. Zobraziť galériu (12)
Lady Gaga doplatila na extravagantný klobúk, kvôli ktorému takmer nedokázala nastúpiť do auta. (Zdroj: profimedia.sk, isifa)

LONDÝN – Extravagantná aj na úkor zdravého rozumu! Hoci sa Lady Gage (27) darí v posledných týždňoch šokovať predovšetkým nahotou, dôležitou súčasťou jej imidžu sú stále aj extravagantné outfity a pokrývky hlavy. Na jednu z nich doplatila tento týždeň, keď ani nedokázala nastúpiť do auta. Liezla takmer po štvornožky a neuveriteľne sa strápnila.

Výstrednosť sa jej nepekne vypomstila! Aj keď sa na hlave excentrickej speváčky už objavili naozaj kadejaké bizarné výmysly, tým najnovším klesla poriadne hlboko. A to doslova. Keď totiž Lady Gaga včera večer opúšťala štúdio televíznej stanice ITV, musela sa poriadne prikrčiť a krkolomne nastúpiť do pristaveného vozidla. Za ponižujúci trapas vďačila extrémne dlhým perám vytŕčajúcim z hlavy, ktoré si odmietla dať dole.

Americká hviezda s talianskymi koreňmi sa v súčasnosti nachádza v britskej metropole, kde sa jej podarilo šokovať tým, že sa vyzliekla na pódiu donaha. Utorkový večer však strávila v hosťovskom kresle Grahama Nortona, s ktorým nakrúcala televízne interview. Jej otfit tentoraz zahŕňal priehľadný top, široké nohavice a doplnok s dlhokánskymi pávími perami. Tie jej tak zavadzali a znemožňovali prirodzený pohyb, že takmer ani nenastúpila do auta. Musela sa totiž skloniť až k zemi, pričom spod tenučkého topu vykuklo aj to, čo malo zostať skryté.

Lady Gaga sa predviedla v čiernej farbe od hlavy po päty zrejme aj preto, že drží smútok. „Moje šteniatko Alice zomrelo. Museli sme ju utratiť, do toho malého anjelika sa zahryzla rakovina. Môj otec aj my všetci sme smutní, stratili sme člena rodiny,“ zdôverila sa popová ikona svojim nasledovníkom prostredníctvom účtu na Twitteri. Žeby žiaľ za milovaným chlpáčom takto dramaticky ovplyvňoval speváčkin úsudok v obliekaní?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu