Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lady Gaga šokovala votrelca: Neuveríte, pri čom ho nachytala!

Lady Gaga Zobraziť galériu (13)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Má veľkorysú dušu a obdivuhodný zmysel pre humor! Zatiaľ čo ostatné hudobné hviezdy sa k hotelovým zamestnancom správajú maximálne povýšenecky, Lady Gaga (27) niektorým z nich neváha odpustiť drzosť najhrubšieho zrna. Presvedčil sa o tom odvážlivec, ktorého speváčka zastihla v poriadne ošemetnej situácii. Nad aký bizarný prehrešok sa dokázala povzniesť?

Prekvapenie na oboch stranách! Tak dopadla chúlostivá situácia, v ktorej sa ocitol zamestnanec vychyteného hollywoodskeho hotela Chateau Marmont. Keď totiž dostal za úlohu odniesť uteráky do bungalovu Lady Gaga, ako verný fanúšik neodolal jej výstrednej garderóbe v šatníku. Nenapadlo ho nič iné, ako si jej svojské kreácie s parochňami vyskúšať na vlastnej koži. Takto doobliekaného ho však pristihla samotná hudobná diva, ktorá odrazu otvorila dvere.

„Ten chlapík sa zbláznil! Nevedel odolať tomu, aby si skúsil jednu z jej parochní. Ako omámený sa vyzliekol a vkĺzol do jedného z Gaginho bizarného outfitu... vrátane závratných podpätkov a divokého, bláznivého klobúka na hlave!“ prezradil zdroj zo speváčkinho okolia.

Hoci v prípade mnohých celebrít by sa spomínaný votrelec dočkal kriku a okamžitého vyhodenia nielen z apartmánu, ale aj z práce, Lady Gaga sa zachovala ako ozajstná profesionálka na úrovni. „Ten muž jednoducho zamrzol a bol zdesený z toho, že zrazu stojí tvárou tvár Lady Gage – oblečený v jej šatách! Ona však namiesto toho, aby kričala na ochranku a nechala ho vyhodiť, zachichotala sa a povedala: ‘Zlato, máš celý ten outfit zle!‘ Napravila mu parochňu, vybrala iný klobúk a začala ho učiť chodiť v tých topánkach. Dokonca sa spolu s ním vyfotila mobilom!“

Netypický incident teda nakoniec dopadol nadmieru pozitívne predovšetkým pre odvážneho previnilca. A ako sa vlastne zo situácie vymotal? „Rýchlo sa prezliekol naspäť do pracovných šiat, miliónkrát zabľabotal slovo ďakujem, že ho Gaga nevyrazila a doslova vyletel z dvier,“ uzavrel príhodu spomínaný zdroj. Zdá sa teda, že keď má popová ikona dobrú náladu, dokáže byť k dotieravým fanúšikom nadmieru milá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu