Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Toto má byť ten hviezdny zadoček? Beyoncé v plavkách odhalila tuk a celulitídu!

Beyoncé má v plavkách od zvodnej venuše na míle ďaleko. Namiesto hladkej pokožky jej vykúka celulitída. Zobraziť galériu (18)
Beyoncé má v plavkách od zvodnej venuše na míle ďaleko. Namiesto hladkej pokožky jej vykúka celulitída. (Zdroj: Profiimedia)

MIAMI – Bez retuše by si ani neškrtla! Popová diva Beyoncé (31) je známa nielen fenomenálnym hlasom, ktorý ju doviedol na hudobné výslnie, ale aj figúrou v tvare presýpacích hodín. No zatiaľ čo na profesionálnych záberoch vyzerá ako bohyňa s hladkou pokožkou, v skutočnosti jej mľandravý zadok špatí celulitída.

Tieto fotky v plavkách ju rozhodne nepotešili! Beyoncé patrí k tým hviezdam, ktoré si svoje súkromie prísne strážia a kontrolujú každú fotku zverejnenú v médiách. Ako sa však zdá, jej ženský sexepíl s oblejším pozadím je len ilúzia. Pred pár dňami s dcérkou Blue Ivy oddychovala pri bazéne a jej vychýrené partie zďaleka neboli vo forme.

Zatiaľ čo čokoládová hviezda na stránkach magazínov neváha predvádzať ploché bruško či účinkovať v reklame na bikiny, v súkromí sa dvojdielnym plavkám radšej vyhýba. Zrejme by to nebol taký dych berúci pohľad ako jej vyretušovaná postavička od profesionálneho fotografa. Nedávno sa Beyoncé vyhrievala pri bazéne v slnečnom Miami v jednodielnych plavkách, spod ktorých vykúkala krutá pravda o jej pozadí. Kypré polky mala ovisnuté, neforemné a hyzdila ich nevábna pomarančová koža.

Aj kvôli nelichotivým záberom speváčka z duše nenávidí, ak niečo nemá pod kontrolou. Na nedávnom koncerte dokonca pokarhala fanúšika, ktorý si zaznamenával jej vystúpenie. Keď vyzývala nadšené publikum, aby s ňou spievalo známe slová „To the left, to the left...“, osopila sa na mladíka v prvom rade: „Vidíš? Nemôžeš spievať, pretože ťa príliš zamestnáva to nahrávanie. Som priamo pred tvojou tvárou, zlatko. Musíš si ten moment vychutnať, zlatko. Daj dole tú hlúpu kameru!“ Na autorské práva si síce potrpí každý umelec, no Beyoncé hlavne kvôli imidžu nechcené zábery nestrpí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu