Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Spredu krásna dlhonohá herečka... A zozadu? Totálna katastrofa!

Ashley Benson dokáže spredu očariť peknou tvárou aj dokonalou postavou. Zozadu ju však špatí ochabnutá pokožka a pomarančová koža. Zobraziť galériu (11)
Ashley Benson dokáže spredu očariť peknou tvárou aj dokonalou postavou. Zozadu ju však špatí ochabnutá pokožka a pomarančová koža. (Zdroj: profimedia.sk)

TORONTO – Chcelo by to poriadne spevniť! Aj keď sa všetky mladé herečky pýšia priam ukážkovou postavou, mnohé z nich o pravidelnom cvičení ani nechyrovali. Do tejto kategórie zaručene patrí aj Ashley Benson (24), ktorá v krátkych šatách okamžite dvíha mužom adrenalín. No stačí, aby sa otočila a pravda vyjde na povrch. Jej ochabnuté stehná špatí otrasná celulitída.

Bojuje ako dračica, ale zatiaľ márne! Reč je o sladkej americkej herečke, ktorá sa na domácej pôde zviditeľnila predovšetkým pred televíznymi kamerami. No hoci ju na červený koberec vystrelila práca na seriáloch, v súčasnosti nakrúca film. Ten nesie názov Pixels a Ashley Benson v ňom stvárňuje bojovníčku Lady Lisu. S mečmi v ruke jej to síce celkom ide, no zvíťaziť nad vlastnou celulitídou sa jej zatiaľ nepodarilo.

Očarujúca blondínka sa na pľaci zjavila v saténových minišatách ohnivočervenej farby, v ktorých sa stala takpovediac neprehliadnuteľnou. Dĺžka outfitu ledva pod zadok sa jej síce postarala o pozornosť okolia, no zároveň odhalila aj to, čo malo ostať skryté. Keď herecká hviezdička utekala, zozadu jej na stehnách vykukla mľandravá pokožka s jamkami ako na pomaranči. Za veľa pritom nestál ani pohľad na jej poodhalený zadoček.

Hoci sa navonok zdá, že Ashley prežíva svoj americký sen, v skutočnosti to v rodinnom zázemí nemala vždy jednoduché. „Drogy a alkohol sú v mojej rodine na oboch stranách, takže som videla zničené životy, odchod do väzenia a všetko okolo toho. Keď raz začnete s akoukoľvek drogou, môže z toho vzniknúť závislosť. Preto nikdy nechcem začať a ani ma to nepokúša,“ prezradila na seba plavovláska v rozhovore pre magazín Cosmopolitan. Ak sa začne o seba starať pod dohľadom osobného trénera, nie je vylúčené, že to dotiahne naozaj ďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu