Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Privátne FOTO „dokonalej“ Beyoncé: Vyretušovaná blamáž rozzúrila fanúšikov!

Beyoncé zverejnila celú plejádu obrázkov zo súkromia, no k dokonalému zovňajšku si pomohla grafickými úpravami. Zobraziť galériu (22)
Beyoncé zverejnila celú plejádu obrázkov zo súkromia, no k dokonalému zovňajšku si pomohla grafickými úpravami. (Zdroj: beyonce.com/tumblr)

LOS ANGELES – Prepočítala sa! Zábery ako z raja s neuveriteľne krásnou a štíhlou Beyoncé (32) sú snom každého verného obdivovateľa. Niet sa preto čo čudovať, že ospevovaná diva už opäť poodhalila súkromie a ukázala sa vo svojej najprirodzenejšej podobe. Namiesto chválospevov však tentoraz zožala hlavne obrovskú kritiku. Fanúšikov pobúrila okato vyretušovanými fotkami, na ktorých sa nechala graficky vylepšiť a predovšetkým „zúžiť“.

Aj skalní priaznivci je túto frašku dali poriadne „vyžrať“! Hoci si Beyoncé svoje súkromie vždy vehementne strážila, v uplynulých mesiacoch pred fanúšikmi takmer nič neskrýva. Jej voľne prístupné konto na webe zapĺňajú zábery z dovoleniek a intímnych chvíľ s manželom či dcérkou Blue Ivy. Aj na najnovšej sérií sa síce speváčka pokúsila vyzerať čo najprirodzenejšie, no jej vynaloženú snahu zradila retuš. Z poodhalenia života mimo svetiel reflektorov sa tak stala poriadna blamáž.

Beyoncé sa nedávno podelila o zábery z exotických miest, na ktorých sa nechala zvečniť s bujnou kučeravou hrivou, bezchybnou pleťou bez čo i len kvapky mejkapu a s neuveriteľne vyformovanými nohami ako na výstave. Zdá sa vám takáto predstava až príliš ideálna? Nemýlite sa. Hudobnej hviezde k takémuto imidžu dopomohli šikovní grafici.

„To naozaj, Beyoncé? My všetci milujeme tvoje plnšie stehná, nemáš žiaden dôvod na grafické úpravy a medzeru medzi nohami,“ napísala jedna z fanúšičiek, ktorá poukazovala na vyretušovanú krásku v bikinách v golfovom postoji. Podobné názory sa pritom objavili aj v diskusiách zahraničných portálov. „Možno to ani nie je zlá retuš, ale veľmi zlá liposukcia!“ reagoval ďalší internetový užívateľ. Medzi príspevkami už dokonca začínajú prevládať názory, že Beyoncé je márnivá a posadnutá samou sebou. Aj v tomto prípade tak zrejme bude platiť, že menej je niekedy viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu