Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Beyoncé je po drastickej diéte štíhla ako nikdy: Takto išli kilá dole!

Spevácka diva Beyoncé po náročnej diéte predviedla neuveriteľne štíhlu figúru. Zobraziť galériu (11)
Spevácka diva Beyoncé po náročnej diéte predviedla neuveriteľne štíhlu figúru. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Prípravu na Vianoce nijako nepodcenila! Keďže aj hudobná diva Beyoncé (32) patrí v čase sviatkov k labužníkom a maškrty si neodopiera, tento rok zaťala zuby a chudnúť začala už začiatkom decembra. Výsledkom je úchvatná postavička, s ktorou sa speváčka pochválila v priliehavom outfite. Ako sa k takejto forme dopracovala?

Zažiarila ako v čase, keď hudobnú kariéru ešte len rozbiehala! Keď sa Beyoncé dostávala do širšieho povedomia fanúšikov, patrila k štíhlym kráskam dievčenskej formácie Destiny's Child. Odvtedy sa síce stala symbolom ženského pôvabu v tvare presýpacích hodín, no najnovšie sa akoby vrátila v čase. Na oficiálnom uvedení svojho prekvapujúceho a nečakaného albumu uchvátila štíhlou líniou v šatách ledva pod zadok. Po drastickej diéte si však odvážny kúsok rozhodne mohla dovoliť, veď posúďte sami.

Beyoncé si to pred skalných obdivovateľov a zástupcov médií namierila v lesklých minišatách so stojačikom a dlhými rukávmi. K mozaikovému vzoru si doladila odpovedajúce čižmy do polovice stehien, ktoré rafinovane podčiarkli jej zvodné nohy. Za povšimnutie však rozhodne stál aj speváčkin osí driek, ktorý by sa manželovi bez váhania vmestil do dvoch dlaní.

Plavovláska rapídny úbytok na hmotnosti a vytvarovanie postavy dosiahla vďaka 22-dňovej vegánskej očiste. K tej ju priviedol práve Jay-Z, ktorý v zrelom veku prehodnotil svoje stravovanie. „Tretieho decembra, deň pred mojimi 44. narodeninami, sa púšťam do 22-dňovej kompletne vegánskej výzvy. Alebo ako to radšej nazývam ja – rastlinne založenej!“ informoval známy rapper a producent na svojej webstránke. A ako sa zdá, kúra prospela aj jeho očarujúcej polovičke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu