Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brutálne schudnutá Beyoncé ovládla Grammy: Sexi zadkom v tangách!

Beyoncé okorenila Grammy dráždivým vystúpením, v ktorom predvádzala schudnuté krivky a sexi zadok. Zobraziť galériu (12)
Beyoncé okorenila Grammy dráždivým vystúpením, v ktorom predvádzala schudnuté krivky a sexi zadok. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vyvolala poriadne erotické dusno! Hoci sa Beyoncé (32) vždy pýšila výrazne ženskými krivkami v tvare presýpacích hodín, už niekoľko týždňov okresáva jedálny lístok. Vďaka tejto zmene tak na pódiu uplynulú noc predviedla superštíhle telo v dráždivom outfite. O poznanie menší zadok vykúkal z body strihu tango.

Absolútna kráľovná pódia! Aj keď sa počas slávnostného udeľovania hudobných cien Grammy blyslo hneď niekoľko ikon súčasnej popscény, všetky z nich prevalcoval duet Beyoncé a jej manžela menom Jay-Z. Skladbou Drunk In Love dvojica okamžite zatienila aj akrobatické vystúpenie vyšportovanej a ohybnej Pink. Pýtate sa prečo? Sexepíl by sa v aréne dal krájať.

Pikantnú šou odštartovala čokoládová diva uvelebená na stoličke, ktorá sa otáčala okolo vlastnej osi. Atmosféru síce aj tentoraz umocňovali silné svetelné efekty, no pravou čerešničkou na torte sa stalo speváčkino poodhalené telo. Beyoncé v sieťovaných pančuchách vystavila na obdiv svoje neuveriteľne tenké a vyformované nohy. Ako bonus pridala vykúkajúci drobný zadok, ktorý zakrýval len tenký prúžok látky.

Z prominentného páriku vzišiel ako ocenený práve Jay-Z, ktorý si odniesol zlatý gramofón za najlepšiu rapovú koprodukciu. Vo svojej reči nezabudol spomenúť oslnivú polovičku ani jedinú ratolesť: „Chcem poďakovať Bohu. Trochu za túto cenu, ale celému vesmíru za to, že sa spojil a priniesol mi do života nádherné svetlo mladej dámy. A chcem povedať Blue Ivy: 'Pozri, ocko pre teba dostal zlatý pohárik na pitie!'“ Pre úplnosť ale treba dodať, že Beyoncé sa svojím dráždivým vystúpením postarala aj o vášnivé reakcie rozhorčených rodičov. Podľa viacerých príspevkov v diskusiách totiž speváčka ako príkladná matka totálne zlyhala.

Prečítajte si: Kauza Miley vs. Beyoncé: Vymyslené slová, vymyslené krivky

Beyoncé na Grammy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu