Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pamätáte si Daphne z Frasiera? Po 20-tich rokoch je stále kus – a bez plastík!

Jane Leeves ako Daphne Moon v legendárnom sitkome Frasier a ako nestarnúca prirodzená kráska po dvadsiatich rokoch Zobraziť galériu (8)
Jane Leeves ako Daphne Moon v legendárnom sitkome Frasier a ako nestarnúca prirodzená kráska po dvadsiatich rokoch (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Natrela to všetkým vyumelkovaným kolegyniam! Zatiaľ čo v Hollywoode vládne prísny kult večnej mladosti a hviezdy vymetajú jednu kliniku krásy za druhou, Jane Leeves (52) počíta pribúdajúce roky s gráciou. Aj po päťdesiatke sa totiž pýši obdivuhodným zovňajškom a plastickým chirurgom sa oblúkom vyhýba. Kritizovať „vylepšenú“ konkurenciu tak môže plným právom.

Má byť na čo hrdá! Aj keď meno herečky Jane Leeves (52) u nás nepatrí k zvučným pojmom, slovenskému divákovi sa mohla vryť do pamäti ako sympatická Daphne v sitkome Frasier. Od začiatku nakrúcania tohto úspešného projektu už síce uplynuli dve desaťročia, no brunetka zostala rovnako šarmantná ako kedysi. Mladistvým a pestovaným vzhľadom vyráža dych na každom podujatí, ktoré poctí svojou prítomnosťou. V rozhovoroch si však servítku pred ústa nedáva a preplastikované celebrity vo svojich názoroch nijako nešetrí.

„Nechcem podstúpiť žiadnu príšernú operáciu, ktorá mi ani negarantuje nejakú prácu a mohla by spôsobiť, že sa už nikdy nezamestnám. Ľudia vedia, koľko mám rokov, takže je v poriadku, ak vyzerám na svoj vek,“ nechala sa počuť herecká hviezda, ktorá podľa vlastných slov ako jedna z mála osobností šoubiznisu po tridsiatke nepodstúpila nijakú plastiku. Tento fenomén totiž vníma ako epidémiu a otvorene poukazuje na odstrašujúce príklady: „Všetci vieme, kto plastiku má a kto nie. Niektorí vyzerajú síce lepšie než tí ostatní, ale dokážete to rozoznať na 50 krokov. Meg Ryan si plastickou operáciou zničila kariéru.“

Jane síce chápe dôvody, pre ktoré celebrity jednotlivé zákroky podstupujú, no zároveň dvíha varovný prst pred číhajúcimi rizikami: „Neobviňujem ľudí za to, že si ľahli pod nôž. Ak je niekto známy ako ideál krásy a sexsymbol, je pod veľkým tlakom, aby stále vyzeral rovnako dobre. Ale málokedy to dopadne dobre. Plastická operácia dokáže ľudí hrôzostrašne zostarieť. Nakoniec vždy vyzerajú staršie a môže im to poškodiť kariéru.“ Ostáva len dúfať, že hollywoodske ikony naháňajúce mladosť si zo slov seriálovej Daphne zoberú skutočne ponaučenie. Situácia za veľkou mlákou je totiž taká, že procedúry pod skalpelom podstupujú aj mnohé dvadsiatky, ktoré v zábavnom priemysle ešte len začínajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu