Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smutný pohľad na hollywoodsku krásku: Meg, preboha, čo si to zo seba urobila?!

Meg Ryan to v boji so starobou prehnala a dnes je na ňu veľmi smutný pohľad. Zobraziť galériu (7)
Meg Ryan to v boji so starobou prehnala a dnes je na ňu veľmi smutný pohľad.

PARÍŽ - Vyzerá hrozne! Keď sa povie Meg Ryan (53) hádam každý si vybaví niektorý z romantických filmov, v ktorých atraktívna herečka účinkovala. Pre blondínku bol vždy typický dievčenský vzhľad a ten si chce zachovať stoj čo stoj. V boji so starobou podstúpila viacero skrášľujúcich zákrokov a vylepšení, s ktorými to, žiaľ, prehnala. Nečudo, že mnohí pri pohľade na ňu zostanú vydesení.

Z chutnej krásky prelpastikovaná pani! Časy keď Meg Ryan ohurovala svet svojím vzhľadom sú nenávratne preč. Obľúbená herečka má na krku päť krížikov a za tie roky sa výrazne zmenila. Podobne, ako väčšina jej kolegýň, podľahla čaru plastických operácií a botoxu. Blondínka však akosi neodhadla mieru. Výsledkom je extrémne vyhladená tvár, ktorá rozhodne nevyzerá prirodzene, či pekne. 

Závislosť od vylepšení a extrémne štíhla postava sa v súvislosti s hollywoodskou hviezdou skloňujú v poslednej dobe celkom často. Kráska, známa napríklad z filmov Láska cez internet, či Mesto anjelov, si vyslúžila pozornosť aj v týchto dňoch. Meg sa totiž zúčastnila jednej z módnych prehliadok, ktoré v Paríži momentálne prebiehajú. 

Blondínka prišla na podujatie oblečená v čipkovaných šatách, ktoré odhaľovali jej kostnaté ramená. Oveľa viac pozornosť však pútala prebotoxovaná tvár hviezdnej blondínky. Tá rozdávala úsmevy na všetky strany, no viacerým prítomným pri pohľade na ňu zrejme nebolo veľmi do smiechu. 

Meg Ryan už dávno nie je tou chutnou kráskou.
Zobraziť galériu (7)
Meg Ryan už dávno nie je tou chutnou kráskou.

Viac o téme: Meg Ryan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu