Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čože je to 60-tka? Tento idol stále tasí namakanú figúru ako ozajstný Boss!

Bruce Springsteen ani po šesťdesiatke do starého železa zďaleka nepatrí. Zobraziť galériu (8)
Bruce Springsteen ani po šesťdesiatke do starého železa zďaleka nepatrí. (Zdroj: profimedia.sk)

SARDÍNIA – Stále na to má! Pre niekoho hudobný idol, pre iného lámač ženských sŕdc, no Bruce Springsteen (63) nestráca čo i len kvapku zo svojho šarmu ani po prekročení prahu šesťdesiatky. Prezývaný The Boss dovolenkuje na talianskom ostrove, kde predvádza obdivuhodnú formu. Vyrysované svalstvo by mu mohli závidieť aj o desaťročia mladší zajačikovia.

Fanúšičky by z neho omdlievali aj dnes! Hoci sa Bruce Springsteen drží na výslní hudobného neba už celé desaťročia, na jeho zovňajšku to príliš nebadať. Na rozdiel od svojich vyžitých kolegov-veteránov totiž môže smelo odhodiť tričko a predviesť mužný hrudník v celej kráse. Svoje vie o tom určite aj jeho zákonná polovička Patti Scialfa, ktorá ho sprevádza na horúcej európskej dovolenke.

Bruce zamieril na taliansku pôdu, aby si v blízkosti ostrova Sardínia prenajal luxusnú jachtu a doprial adrenalín z vodných športov. Na hlave sa mu už síce črtajú takzvané „kúty“, no šediny takmer dokonale prekryla tmavá farba na vlasy. Pri pohľade na vypracovaný hrudník, ramená a „tehličky“ na bruchu by spevákovi šesťdesiatku na krku žiadna z dovolenkárok zaručene netipovala.

Vitálny hudobník si doprial len pomerne krátku pauzu počas svojho aktuálneho svetového turné s názvom Wrecking Ball. To odštartovalo 18. marca v Atlante a bude pokračovať smerom do Južnej Ameriky, kde šnúru ukončí 24. septembra koncert v karnevalovom meste Rio de Janeiro. Práve vďaka sérii vystúpení sa umelec nedávno dostal aj do Neapolu – rodného mesta svojho starého otca.

„Je to fascinujúce. Bolo to len po druhý raz, čo som hral v južnom Taliansku. Boli sme okolo 30 minút, odkiaľ prakticky pochádzam, Vico Equense. Som iba o celú generáciu starší ako ľudia, ktorým hrám,“ nadchýnal sa Bruce v rozhovore pre časopis Rolling Stone. Ostáva len dúfať, že mu tento optimizmus a elán vydrží nielen do konca turné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu