Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Seriálový Frasier pribral a ošedivel: Toto mu však chlapi budú závidieť!

Seriálový Frasier sa v priebehu rokov takto zmenil. Zobraziť galériu (9)
Seriálový Frasier sa v priebehu rokov takto zmenil.

MIAMI - Ten vekový rozdiel nejde prehliadnuť! Americký herec Kelsey Grammer (60) sa najviac zviditeľnil účinkovaním v obľúbenom seriáli Frasier, kde stvárnil ústrednú postavu - psychiatra Cranea. Od nakrúcania tohto počinu ubehlo už pár rokov a dnes má umelec na krku šesť krížikov. Na prvý pohľad tak síce vyzerá ako väčšina jeho rovesníkov, no po jeho boku žiari o 25 rokov mladšia, priam výstavná kočka. V týchto dňoch si rodinka užíva dovolenku na slnečnom Miami, kde seriálový doktor vyzerá vedľa svojich ratolestí ako ich dedko.

(Ne)starne! Obľúbený a viackrát ocenený herec Kelsey Grammer oslávil tento rok okrúhlu 60-tku. Za sebou má množstvo pracovných úspechov, ale aj poriadne búrlivý súkromný život. Aktuálne je štvrtýkrát ženatý, má 6 detí a jedno vnúča. 

Statusu dedko zodpovedá aj hercov zovňajšok. Na hlave má seriálový Frasier plešinu, tvár mu zdobí šedivá brada a pred sebou veľký pupok. Potvrdzujú to najnovšie zábery, ktoré sa podarilo spraviť paparazzom na pláži v Miami. Zrelý šesťdesiatnik si tam spoločne s ratolesťami a atraktívnou manželkou momentálne užíva chvíle oddychu a pohody. 

Mimochodom, umelcovou polovičkou je o 25 rokov mladšia Kayte Walsh, ktorá vyzerala v modrých bikinách priam ukážkovo. Pri pohľade na ňu by sa určite nejeden chlap s Frasierom ochotne vymenil. Ten síce pri svojej rodinke pôsobí ako starý otec, no je isté, že myšlienkami na starobu určite nemá čas sa zaoberať.

Kým seriálový Frasier pretŕčal v plavkách pupok, jeho polovička ukázala v bikinách dobrú postavičku.
Zobraziť galériu (9)
Kým seriálový Frasier pretŕčal v plavkách pupok, jeho polovička ukázala v bikinách dobrú postavičku.


Mohlo by vás zaujímať: Pamätáte si Daphne z Frasiera? Po 20-tich rokoch je stále kus - a bez plastík!


Viac o téme: Kelsey GrammerFrasier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu