Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Svet sa zbláznil! Už aj legendárny Frasier (61) sa ukázal celkom HOLÝ

Kelsey Grammer ako Frasier Zobraziť galériu (5)
Kelsey Grammer ako Frasier

LOS ANGELES - Tak už aj on?! Že hviezdne krásky zverejňujú na sociálnych sieťach nahé fotografie, je už celkom bežné. Odhaľujú sa aj svalovci, ktorí sa radi pochvália výsledkami svojej driny. Najnovšie však holou fotkou prekvapil herec Kelsey Grammer (61), známy z obľúbeného sitkomu Fraiser. Prečítajte si, prečo to predstaviteľ seriálového psychiatra urobil.

Mnohé celebrity využívajú sociálne siete na to, aby komunikovali s fanúšikmi. S nimi sa potom delia o momentky zo svojho súkromia a viacerí neváhajú pridať tiež intímnejšie zábery. V uplynulých dňoch sa na webe objavila holá fotka herca známeho zo seriálu Frasier. Ako Kelsey Grammer neskôr poznamenal, bola najskôr prístupná len pre jeho priateľov. Dnes už plní stránky bulváru po celom svete.     

V rozhovore pre Daily Mail Online umelec prezradil, že pikantný záber je tri roky starý. „Vtedy sme sa akurát sťahovali do nového príbytku. Keď sme vybaľovali, domom sa začal šíriť hrozný smrad skunka. Napáchnuté ním boli aj naše dva psy,” začal Kelsey svoje rozprávanie.

Ich dcérka Faith mala v tom čase len mesiac a všetci sa z toho smradu dusili. Preto sa vrátili do starého domu. Ešte pred tým však musel herec chlpatých miláčikov poriadne vydhrnúť. A je vám zrejme jasné, že vďaka tomu prešiel pach aj na neho. „Žena mi prikázala, aby som sa vyzliekol a šaty dala oprať. Fotka vznikla, keď som čakal, kým budú čisté a suché,” dodal herec.

Skunkovu "návštevu" bolo v novom dome prominentnej rodinky cítiť ešte niekoľko týždňov. Ako Frasier prezradil, je celkom rád, že má na smradľavý incident už len spomienku v podobe tejto fotky.      

Kelsey Grammer chcel holou fotkou pobaviť kamarátov. Teraz už zabáva celý svet.
Zobraziť galériu (5)
Kelsey Grammer chcel holou fotkou pobaviť kamarátov. Teraz už zabáva celý svet.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kelsey GrammerFrasier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu