Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezda z Pozri, kto to hovorí ako hora sadla: Váži takmer sto kíl?!

Kirstie Alley sa na webe prirovnala k obéznemu telu v plavkách. Zobraziť galériu (14)
Kirstie Alley sa na webe prirovnala k obéznemu telu v plavkách. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Kontroverzný žart! Hoci sa Kirstie Alley (62) celý život trápila diétami, vďaka tanečnej šou sa jej konečne podarilo schudnúť na optimálnu hmotnosť. Herečka sa však už celé mesiace neukázala na verejnosti a povráva sa, že v súkromí priberá. Tieto fámy podporila samotná hviezda, ktorá zverejnila veľavravnú koláž. Svoju hlavu pripojila k obéznemu telu v plavkách.

Chcela ním niečo naznačiť? Reč je o zábere, ktorým sa Kirstie Alley pred pár dňami snažila pobaviť svojich nasledovníkov v sieti Twitter. Podelila sa totiž s nimi o obrázok pozostávajúci z jej hlavy prilepenej k mohutnému telu s hrošou váhou. Grafický výtvor navyše herecká hviezda komentovala týmito slovami: „Bola som čoraz vychudnutejšia, tak som začala piť pivo.“ Známa šesťdesiatnička sa pritom už celé mesiace zatvára v súkromí a jej najbližšie okolie si šušká, že fotomontáž nemá ďaleko od skutočnosti.

Kirstie oslávila v januári už 62. narodeniny, počas ktorých sa na tanieri akoby odtrhla z reťaze. Jej neustále sa prejedanie vraj vyvrcholilo tým, že plavovláska sa ručičkou váhy nebezpečne blíži k stovke. „Kirstie lipla na svojom programe na chudnutie, ale od novembra máva žravé orgie. Na Nový rok si dala predsavzatie, že s tým skoncuje, ale jej diéta úplne zlyhala počas narodeninového žúru 12. januára,“ prezradil očitý svedok z herečkinho blízkeho okolia.

Pribúdajúce kilá sú na Kirstienej postave neprehliadnuteľné, ona však napriek tomu odmieta zmeniť šatník. „Momentálne váži 97 kíl, čo vidieť najmä na jej nohách. Ak by sa Kirstie vzdala legínsov a začala nosiť vhodnejšie nohavice, bol by to naozaj dobrý nápad. Jej oslava bola tuková bomba,“ dodal spomínaný zdroj. Ak teda diétujúca veteránka pozbiera odvahu a ukáže sa v uliciach, pre mnohých fanúšikov možno pôjde o poriadne prekvapenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu