Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda filmu Pozri, kto to hovorí: Má 65 rokov, vyzerá brutálne!

Kirstie Alley ako mamina vo filme Pozri, kto to hovorí. Zobraziť galériu (7)
Kirstie Alley ako mamina vo filme Pozri, kto to hovorí. (Zdroj: TriStar Pictures)

NEW YORK - A znovu to dokázala! Kirstie Alley (65) je známa nielen vďaka počinu Pozri, kto to hovorí, ale tiež preto, že patrí medzi večné dietárky Hollywoodu. Raz ohuruje na červenom koberci tip-top postavičkou, inokedy šokuje kilami navyše. Herečka aktuálne prechádza tým dobrým obdobím a pri pohľade na ňu padne asi mnohým sánka. Sviežim zovňajškom totiž hravo strčí do vrecka aj mladšie ženy.

Kirstie Alley si veľmi nepotrpí na to, aby sa pretŕčala na rôznych podujatiach. V spoločnosti sa ukazuje len výnimočne a keď ju dlhšie nie je vidno, je dosť pravdepodobné, že sa kvôli nadváhe skrýva. V januári oslávila herečka 65. narodeniny a dnes je zrejme, že do tohto roka vykročila vo výbornej kondícii. 

Počas uplynulého týždňa sa totiž hviezda filmu Pozri, kto to hovorí ukázala novinárom a bulvárnym fotografom. Vo fialových šatách, koženej bundičke a s mladistvou vizážou vyzerala Kirstie úchvatne. Zároveň prezradila, že sa jej v poslednom čase podarilo zhodiť zhruba 27 kíl.  

Okrem vhodnej stravy má na úbytku jej hmotnosti veľký podiel aj pravidelný pohyb. Mám nový bicykel a jazdím ním za priateľmi. Ich potom prehováram, aby sme išli na večeru práve bicyklami,” prezradila v jednom z rozhovorov nestarnúca hviezda, ktorá má v pláne už nikdy nepribrať. „Mám pocit, že teraz je to iné. Mojím cieľom je aktuálnu hmotnosť si konečne udržať,” uzavrela Alley. Čo myslíte, podarí sa jej to?   

Takto v súčasnosti vyzerá Kirstie Alley, ktorá má 65 rokov.
Zobraziť galériu (7)
Takto v súčasnosti vyzerá Kirstie Alley, ktorá má 65 rokov.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kirstie AlleyPozriKto to hovorí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu