Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Notorická diéterka Kirstie Alley (62): Šaty na prasknutie, ale figúra ako lusk!

Kirstie Alley sa po dlhšom čase ukázala na verejnosti s hviezdnou úpravou a so schudnutými krivkami. Zobraziť galériu (12)
Kirstie Alley sa po dlhšom čase ukázala na verejnosti s hviezdnou úpravou a so schudnutými krivkami. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Už sa neskrýva! Aj keď si Kirstie Alley (62) v tanečnej šou vydrela obdivuhodnú figúru, po jej skončení sa dostavil jo-jo efekt a herečka sa utiahla do súkromia. V pondelok ráno však vo Veľkom jablku zažiarila ako za starých čias. Vylepšené krivky vystavila na obdiv v úzkych šatách a predviedla sa so zosvetlenými lokňami. Na šesťdesiatničku to rozhodne nie je zlé, čo poviete?

Takáto premena jej naozaj svedčí! Len koncom septembra paparazzi zachytili Kirstie Alley v podobe, ktorá je nočnou morou každej celebrity – bez mejkapu a s množstvom kíl navyše. S odstupom niekoľkých týždňov je však všetko inak. Hviezda snímok Pozri, kto to hovorí včera ráno zavítala na nakrúcanie šou Good Morning America, ktorú na televízne obrazovky prináša stanica ABC. V extrémne úzkych šatách neponechala nič na náhodu, veď posúďte sami.

Kirstie dorazila do štúdia v priliehavých šatách, ktoré nechali vyniknúť každému centimetru jej postavičky v tvare presýpacích hodín. Dĺžka pod kolená jej síce príliš veľa pohybu neumožňovala, no výsledný efekt stál rozhodne za to. Slivková farba herečku zoštíhlila a podčiarkla jej ženský pôvab. Nemalý úspech plavovláske priniesli tiež blond pramene vlasov, vďaka ktorým opticky omladla o desaťročie.

Pochvalu za účes si Kirstie vyslúžila aj od samotnej moderátorky, ktorá debatu vzápätí strhla na pripravovaný seriál s hollywoodskou stálicou v hlavnej úlohe. „Je to zábavné. Rada hrám postavy, ktorými sa nikdy nestanem. Teraz hrám obrovskú hviezdu Broadwaya, ktorá je slávna už 25 rokov a je veľmi sebecká,“ prezradila blondínka na margo čerstvého projektu. Ako sa teda zdá, večná bacuľka a vyznávačka diét od výmyslu sveta ešte v Hollywoode posledné slovo nepovedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu