Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hollywoodsky idol žien je dnes len kosť a koža: Fúzy ho celkom znemožnili!

Vychudnutému Matthewovi McConaugheymu pribudli na tvári nevábne fúzy. Zobraziť galériu (16)
Vychudnutému Matthewovi McConaugheymu pribudli na tvári nevábne fúzy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Premena jeho zovňajšku je čoraz horšia! Matthew McConaughey (43) ešte donedávna ohuroval svoje fanúšičky vypracovaným telom a iskrou v očiach. Kvôli náročnej role však schudol do takej miery, že na ňom visí všetko oblečenie. Filmári jeho zovňajšku navyše poriadne priťažili – naordinovali mu nevábne fúzy.

Stáva sa z neho vycivený senior! Nie je to tak dávno, čo sa Matthew McConaughey mohol s pokojným svedomím zaradiť medzi obletovaných lámačov ženských sŕdc. Po tom, čo sa upísal úlohe Rona Woodroofa bojujúceho s nevyliečiteľnou chorobou AIDS, však každým dňom chradne. Po drastickej diéte nielenže pripomína chodiacu kostru, no tvár mu najnovšie „zdobia“ husté a výrazné fúzy.

Paparazzi zachytili amerického herca so zmeneným imidžom v piatok pri odletovom termináli na losangelskom letisku. Matthew si to namieril do New Orleans v nátelníku a v tmavomodrých džínsach bez opasku, ktoré mu boli očividne o niekoľko čísel väčšie. To isté platilo o tričku s dlhým rukávom. Je totiž viac než pravdepodobné, že niekdajší fešák menšie oblečenie primeranej dĺžky v obchodoch ani nezoženie.

Matthew doteraz zhodil už viac než 15 kíl a na zvodného striptéra z filmu Magic Mike sa zďaleka nepodobá. Táto skutočnosť vyvoláva nemalé obavy najmä u jeho zákonnej polovičky Camily, ktorá s ním čaká tretie dieťa. „Camila si robí obrovské starosti, že Matt zašiel kvôli role priďaleko. Bojí sa, že by to mohlo mať fatálne následky. Prosí ho, aby prestal, pretože nechce byť slobodnou matkou,“ prezradil zdroj blízky prominentnej rodine americkému plátku National Enquirer. Camiline prosby však evidentne zatiaľ vyslyšané neboli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu