Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hollywoodsky búrlivák na staré kolená: Jeho tvár je samá plastika a jazva!

Mickey Rourke Zobraziť galériu (7)
Mickey Rourke (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Dal svojej tvári poriadne zabrať! Hoci Mickey Rourke patril v mladosti k obletovaným fešákom, počas svojej kariéry utŕžil viacero zranení a podstúpil množstvo plastických operácií. Tesne pred šesťdesiatkou fanúšikov desí strapatou hlavou s množstvom jaziev.

Ako naozajstný veterán! Aj keď sa Mickey Rourke už od tínedžerských čias snažil presadiť ako boxer, nakoniec zakotvil v Hollywoode, kde ho zlákali úlohy v akčných filmoch a thrilleroch. Divoký životný štýl nielen na plátne, ale aj v súkromí ho však poznačil na nepoznanie. Po rokoch strávených v šoubiznise už niekdajšieho fešáka zďaleka nepripomína.

So zanedbaným imidžom sa Mickey uplynulé dni pretŕčal v Londýne, kam si vyrazil vyhodiť z kopýtka. Fanúšikovia ho mohli zastihnúť pri vymetaní nočných klubov, ale aj s cigaretou v ruke na obede. Zakaždým mu nechýbali vlasy postavené dupkom a veľké „kúty“ v oblasti čela, čo je vzhľadom na jeho vek celkom prirodzené. Menej vábne a naturálne však pôsobí jeho pokožka tváre, ktorá je neklamným signálom, že herec má toho za sebou viac než dosť. Okrem hýrenia aj nemálo času stráveného na operačnom stole.

Viacnásobne zlomený nos, rozdrvená lícna kosť – aj s takýmito zraneniami sa niekdajší boxer musel vyrovnať. Ako však sám dávnejšie potvrdil, niektoré operácie nemuseli dopadnúť zle, pokiaľ by sa nezveril do rúk nesprávnemu lekárovi. „Vzali mi chrupavku z ucha a vymodelovali mi nos. Zopár operácií bolo aj o vyškrabávaní chrupavky, pretože tkanivo jaziev sa nehojilo dobre. To bol jeden z najbolestivejších zákrokov. Nos som mal zlomený päťkrát, no šiel som za nesprávnou osobou, aby mi dala tvár do poriadku,“ nechal sa počuť v otvorenej spovedi. A ktorú svoju operáciu považuje za úplne najhoršiu? Tú, ktorá súvisela s hemoroidmi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu