Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hollywoodsky veterán (61) v obtiahnutých legínsach: Fíha, TOTO nosí v trenkách?

Mickey Rourke sa v priliehavých nohaviciach pochválil svojou nádielkou v oblasti rozkroku. Zobraziť galériu (9)
Mickey Rourke sa v priliehavých nohaviciach pochválil svojou nádielkou v oblasti rozkroku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stále v najlepšej forme! Hoci búrlivák Mickey Rourke má za sebou množstvo plastických operácií, aj na staré kolená si udržiava top kondíciu. A tá sa očividne týka aj toho, čo svetoznámy veterán bežne nosí v spodnej bielizni. Pozrite, ako sa aj po šesťdesiatke chváli svojou mužnosťou v priliehavých nohaviciach na cvičenie.

Odvaha mu nechýba! Keďže Mickey Rourke dlhé roky pôsobil ako boxer, jeho tvár poznačená pästnými súbojmi prešla mnohými zmenami pod rukami plastických chirurgov. Akčný hrdina však naďalej odmieta zostarnúť, necháva si „nastreľovať“ vlasy a v losangelských uliciach je doslova neprehliadnuteľný. Okrem iného za to vďačí krikľavým nohaviciam, ktoré tento týždeň poodhalili veľkosť jeho mužskej pýchy.

Aj keď by Mickey mohol dávno odpočívať na zaslúženom dôchodku, on sa naďalej venuje poctivému tréningu v posilňovni. Na ten posledný vyrazil v elastických legínsach neónovej farby, ktoré razom pritiahli všetky objektívy na ulici. Herec totiž prekvapil nielen samotným modelom športového oblečenia, ale aj tým, čo sa črtalo pod ním. Už na prvý pohľad to totiž vyzerá tak, že ruská modelka Anastassija Makarenko (27) sa vo veteránovej posteli nemá na čo sťažovať.

Mickey sa momentálne snaží o čo najlepšiu postavu aj preto, že pripravuje ďalšiu kinematografickú chuťovku. Tou má byť biografia waleského rugbistu Garetha Thomasa, kvôli ktorej šesťdesiatnik schudol už 18 kíl a napísal scenár. „Ten deň, keď som Garetha stretol, toho muža s jeho tajomstvami a hrôzostrašnou hanbou, povedal som si, že aj ja som prešiel tvrdými časmi presne ako on,“ prezradil Mickey na margo rodiacej sa snímky s názvom The Welshman. A čo cítil, keď ponúkal svoj scenár? „Bol som naozaj nervózny, keď som ho žiadal, aby si to prečítal, pretože je to jeho životný príbeh. A pretože boli aj ďalší, ktorí chceli o ňom nakrúcať film,“ vysvetlil bývalý boxer svoje obavy. Slovo však dalo slovo a Mickey má ďalší významný projekt vo vrecku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu