Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hollywoodsky veterán (61) hore bez: Hrudník Ramba, ale nižšie... Čistá katastrofa!

Mickey Rourke sa aj po šesťdesiatke rád chváli vypracovaným hrudníkom, no výsledný dojem kazí preplastikované brucho. Zobraziť galériu (5)
Mickey Rourke sa aj po šesťdesiatke rád chváli vypracovaným hrudníkom, no výsledný dojem kazí preplastikované brucho. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Naháňa mladosť, ako sa len dá! Hoci by si Mickey Rourke po prekročení šesťdesiatky mohol vychutnávať zaslúžený dôchodok, on sa ešte stále tisne pred kamery a snaží sa o nestarnúci zovňajšok. Vypracované ramená a prsné svaly v jeho veku nie sú zlé, no pohľad na brucho veľmi nepoteší. Je to samá plastika.

Prirodzenosť musí ísť bokom, najdôležitejší je imidž! Týmto heslom sa neriadi len ženská časť Hollywoodu, ale aj drvivá väčšina mužských idolov. Mickey Rourke síce odjakživa stvárňoval drsňákov s jazvami, no na staré kolená si ochabnuté telo jednoducho nepripúšťa. Pre čo najlepšie výsledky neváha makať v posilňovni a predovšetkým navštevovať ambulancie plastických chirurgov. Pozrite si záber jeho obnaženého hrudníka ako dôkaz.

Aby sa Mickey aj v takmer dôchodcovskom veku cítil stále mladý, kožu si pravidelne obohacuje o nové tetovania. Z tohto dôvodu tento týždeň navštívil vychytený losangelský salón, kde bez košele napínal svaly na prsiach aj ramenách. Jeho brucho však už takým vypracovaným dojmom nepôsobilo. Umelo vyhladenú kožu po liftingu a liposukcii dopĺňala čudná dierka na mieste pre pupok. Ďalšie plastiky bývalý boxer pritom často podstupuje aj v oblasti tváre.

Napriek tomu, že ženy sa o Rourkea nikdy nebili, minimálne jedna sexica mu bez ostychu vyznáva prejavy obdivu a lásky. „Mickey je taká nádherná a úžasná ľudská bytosť. Je taký prirodzený, milý a talentovaný. Milujem ho na smrť,“ rozplývala sa herečka Megan Fox po tom, čo s ním mala tú česť na nakrúcaní spoločnej snímky Passion Play. Jej náklonnosť dokonca zašla tak ďaleko, že si sama nechala urobiť jedno tetovanie na veteránovu počesť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu