Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kedysi sexsymbol a dnes... Bože, kto je táto príšera?!

Mickey Rourke zo seba urobil úplne iného človeka. Zobraziť galériu (6)
Mickey Rourke zo seba urobil úplne iného človeka.

LOS ANGELES – Jeho posteľ musí zívať prázdnotou! Zhruba pred 30 rokmi predstavoval Mickey Rourke (62) sexsymbol, z ktorého odpadávali mnohé ženy. Fešák známy napríklad z filmu 9 a ½ týždňa by už ale v súčasnosti taký úspech u opačného pohlavia určite nemal. Namiesto toho, aby hollywoodsky herec starol s gráciou, totiž podľahol čaru plastickej chirurgie. Najnovšie vylepšenia z neho urobili úplne iného človeka. A dosť odpudivého!

Bol by rovnaký štramák?! Mickey Rourke má za sebou poriadne búrlivú minulosť. V 80-tych rokoch sa začala rozvíjať jeho herecká kariéra a v tom čase o ňom snívala nejedna žena. Neskôr pričuchol fešáčik k boxu, čoho výsledkom bola dokaličená tvár a vybité zuby. Umelcovi ku kráse nepridala ani drogová závislosť, kvôli ktorej sa ocitol na úplnom dne. Dokonca sa pokúsil aj o samovraždu.

Po absolvovaní liečenia začal veterán dávať dokopy aj svoj zovňajšok. Za sebou má množstvo plastík, ktoré bez okolkov priznáva. Väčšina operácií bola na opravenie toho neporiadku, čo mi na tvári narobil box. Ale šiel som k nesprávnemu chlapíkovi, aby mi dal tvár zase dokopy,” povedal Mickey v jednom z rozhovorov.

Pri pohľade na hercove aktuálne zábery je ale očividné, že sa mu na klinikách plastickej chirurgie akosi zapáčilo. Rourke totiž opäť vyzerá akosi divne a odpudivý dojem nezachránil ani mladícky outfit vyskladaný z luxusných kúskov. Mimochodom, peniaze sú zrejme to jediné, čo vyžitému veteránovi zaručí akú-takú pozornosť od zástupkýň nežného pohlavia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu