Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Takúto premenu ste ešte nevideli: Zo znetvoreného veterána je po plastikách fešák!

Mickey Rourke po početných zákrokoch vyzerá neporovnateľne lepšie než pred niekoľkými mesiacmi. Zobraziť galériu (6)
Mickey Rourke po početných zákrokoch vyzerá neporovnateľne lepšie než pred niekoľkými mesiacmi. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Konečne je so sebou spokojný! Mickey Rourke (61) počas svojej boxerskej kariéry utŕžil množstvo zranení v oblasti tváre, vďaka ktorým nikdy nepatril medzi hollywoodskych zvodcov. Početné zákroky pod rukami plastického chirurga ho však zmenili na nepoznanie. Zo zjazveného šesťdesiatnika sa stal štramák v elegantnom komplete.

Vydarená zmena! Kult večnej mladosti je v Hollywoode neúprosný a bez plastiky sa v jeho vodách nezaobíde žiadna známejšia celebrita. No zatiaľ čo väčšine z nich prehnané zákroky skôr uškodia, Mickey Rourke si tie svoje pochvaľuje. Tento týždeň predviedol celkom nový imidž pri nakrúcaní televíznej talkšou Jimmyho Fallona. Nahodený ako zo škatuľky a so zmenenou tvárou už z diaľky pútal obrovskú pozornosť.

Niekdajší boxer si to do štúdia namieril v oblekových nohaviciach, ktoré doplnil štýlovou vestou. Jeho vysoké čelo tentoraz pokračovalo natupírovanými vlasmi, o ktoré sa mu takisto postarali špecialisti na klinikách krásy. Najväčšou zmenou však zaručene prešla jeho tvár, ktorá nadobudla oveľa sympatickejšie kontúry. Je viac než isté, že hereckej dráhe tohto veterána ešte zďaleka neodzvonilo.

Zaujímavosťou je, že Mickey sa plastikami nikdy netajil a bez servítky vysvetľoval, prečo ich vlastne podstupuje. A dokonca priznal aj svoj obrovský prešľap: „Väčšina operácií bola na opravenie toho neporiadku, čo mi na tvári narobil box. Ale šiel som k nesprávnemu chlapíkovi, aby mi dal tvár zase dokopy.“ Odvtedy však uplynulo zopár rokov a športovec na dôchodku svoje investície do plastickej chirurgie zrejme neľutuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu