Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Strapatá Victoria Beckham si trúfa: Náročný let riadila z pilotnej kabíny!

Victoria Beckham časť medzinárodného letu strávila ako pilotka. Zobraziť galériu (8)
Victoria Beckham časť medzinárodného letu strávila ako pilotka. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Je niečo, čo nedokáže? Hoci sa Victoria Beckham (38) presadila v neľahkej šoubiznisovej sfére hudby a módy, jej ambície siahajú ďaleko vyššie. Dôkazom môže byť jej nedávny odvážny počin priamo v oblakoch. Počas medzištátneho letu sa bez mihnutia oka ujala pilotovania lietadla.

Má slabosť pre letectvo? O poriadny rozruch na palube lietadla sa Victoria Beckham postarala už pred takmer dvomi mesiacmi, kedy sa pokúšala vymeniť si miesto s letuškou. Po nevšednom zážitku však zatúžila aj počas nedávneho letu do kanadského mesta Vancouver. Počas cesty súkromným tryskáčom si to totiž namierila rovno do pilotnej kabíny a ujala sa velenia.

„Plnou parou vpred!“ týmito slovami členka niekdajšej dievčenskej skupiny Spice Girls okomentovala záber, na ktorom pózuje ako pilotka. Či si Victoria vyskúšala riadenie lietadla aj naostro, už svojich nasledovníkov v sieti Twitter neinformovala. Pracovnú cestu na sever kontinentu však zdokumentovala naozaj podrobne. Len zo samotného letu pridala hneď niekoľko fotografií – vrátane tej, na ktorej podstupuje úpravu vizážistkou či absolvuje bezpečnostnú prípravu na letisku.

Úspešná módna dizajnérka v Kanade uvádzala súkromnú prehliadku svojej nadchádzajúcej kolekcie. Popularitu, s akou sa stretla, však zrejme ani sama nečakala. Na podujatí nechýbalo množstvo fanúšikov i zástupcov médií. Victoria sa ako vždy blysla bezchybným outfitom, trochu rozpačito však pôsobil jej účes. Stavila totiž na ležérny zaplatený vrkoč, voľné pramene je však neposlušne liezli do tváre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu