Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Victoria Beckham ako sme ju nikdy nevideli: Dojatá a v eufórii!

Victoria Beckham po úspechu svojej kolekcie nedokázala skryť dojatie a obrovskú úľavu. Zobraziť galériu (12)
Victoria Beckham po úspechu svojej kolekcie nedokázala skryť dojatie a obrovskú úľavu. (Zdroj: SITA, Twitter)

NEW YORK – Fenomenálny úspech! Keď sa Victoria Beckham (38) pred pár rokmi seriózne začala venovať móde, zaručene ani len netušila, aké impérium sa jej podarí vybudovať. Dnes jej outfity idú medzi celebritami na dračku a dizajnérska obec nešetrí superlatívmi. Zážitky z uplynulých dní nenechali chladnou ani samotnú ikonu. V zákulisí sa doslova rozplývala od šťastia.

Ľadová kráľovná prejavila city! Aj keď si Victoria Beckham pred zástupcami médií drží kamennú tvár a pestuje imidž serióznej dámy, uplynulý víkend svojim emóciám popustila uzdu. Počas nedeľňajšej módnej prehliadky predstavila svoju zbrusu novú kolekciu, s ktorou u návštevníkov newyorského Týždňa módy zožala obrovské ovácie. Potlesk ju dojal natoľko, že sa takmer neubránila slzám.

So širokým úsmevom a s dlaňami na tvári sa úspešná návrhárka neblysla len pred publikom v závere svojej šou. Rovnaký scenár sa opakoval aj v okamihu, keď opúšťala budovu a jej najbližšie okolie začalo nanovo tlieskať. Uveličená Victoria sa o momentku neskôr podelila s nasledovníkmi v sieti Twitter a okomentovala ju týmito slovami: „To je ale úľava! Nemôžem uveriť, že už je po všetkom. Ďakujem vám!“

Pri tvorbe svojej druhej línie Victoria prihliadala aj na potreby bežných dám, ktoré sa nepohybujú v kruhoch smotánky. „Toto nie je bežná druhá línia. Nikdy som nechcela robiť kompromisy v kvalite. Sústredila som sa na módu nosenú cez deň, pričom ceny sú dostupnejšie,“ prezradila v rozhovore pre denník Daily Telegraph. Uvidíme, či svoje fanúšičky nakoniec prekvapí kolekciami pre bežné ženy, s akými sa na trhu presadila, napríklad, Jessica Simpson. Tá svoje modely šije vo veľkom za prijateľné ceny, vďaka čomu sa z nej stala milionárka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu