Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Victoria Beckham vystrájala na palube: O miesto obrala letušku!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (13)
Victoria Beckham "vyfúkla" miesto letuške. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nová stratégia? Zatiaľ čo si ešte donedávna Victoria Beckham (38) držala masku ľadovej kráľovnej, najnovšie fanúšikov presviedča o svojom zmysle pre humor. O poriadny rozruch sa nedávno stihla postarať na palube lietadla. Zo sedadla „vykopla“ samotnú letušku a zaujala jej miesto.

Dokáže všetko, čo si len zmyslí? Aj takto sebavedomo by mohol vyznieť záber, o ktorý sa Victoria Beckham podelila so svojimi nasledovníkmi. Počas medzikontinentálneho letu do Číny, kam smerovala na prehliadku, totiž očividne sršala dobrou náladou. Nielenže odstavila stewardku na vedľajšiu koľaj, no navyše mala v záujme oznámiť prostredníctvom reproduktora dôležité informácie ostatným cestujúcim.

„Posádka lietadla, priprav sa na pristátie. Vitajte v Pekingu!“ týmito slovami módna ikona okomentovala fotografiu z mobilného telefónu, ktorú najnovšie zverejnila v mikroblogovacej sieti Twitter. Držiac slúchadlo pritom do pózovania zainteresovala aj samotnú letušku, ktorá na povel vystrúhala znechutený výraz. Outfitom z vlastnej kolekcie by sa k nej Victoria síce hodila, slnečné okuliare však vyzneli nanajvýš snobsky.

Podobné príspevky na užívateľskom konte štvornásobnej matky v poslednom období pribúdajú ako huby po daždi. Po vzore Lady Gaga, ktorá internetovým kontaktom s fanúšikmi zarába milióny, zrejme návrhárka takisto smeruje marketing k tomuto trendu. Myšlienku webovej realizácie čiastočne načrtla už aj v médiách: „Snažím sa dávať nejaké osobné postrehy mojim nasledovníkom a držať s nimi krok v biznise. Tiež si myslím, že moji fanúšikovia a zákazníci spoznávajú mňa a môj zmysel pre humor práve cez tieto príspevky.“ Okrem koláčikov a zážitkov z cestovania sa tak možno časom dočkáme aj pikantnejších detailov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu