Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Uniknuté zábery Spice Girls: Aj vychudnutá Victoria chystá veľkolepú šou!

Spice Girls po rokoch nacvičovali svoje vystúpenie na záverečný ceremoniál Olympiády. Zobraziť galériu (8)
Spice Girls po rokoch nacvičovali svoje vystúpenie na záverečný ceremoniál Olympiády. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Drží slovo! Odkedy sa Victoria Beckham (38) stala uznávanou módnou návrhárkou, o spievaní nechce ani počuť. Po dlhom prehováraní však nakoniec prikývla na jedinečné vystúpenie pri príležitosti Olympijských hier. Vyziabnutá a celá v čiernom s ostatnými členkami Spice Girls tento týždeň horúčkovito nacvičovala.

Pätica je opäť pohromade! Hoci sa ostatné členky myšlienke spoločného vystúpenia okamžite potešili, Victoria Beckham tento nápad realizovať nikdy nechcela. Oficiálne potvrdenie ich jednorazového zjednotenia síce nejestvuje, na svete sú však zábery z ich nedávnej skúšky. Fotografie z poctivých príprav na záverečný ceremoniál Olympiády už pár minút po ich vzniknutí kolovali na sociálnych sieťach.

Victoria Beckham, Geri Halliwell, Emma Bunton, Mel C a Mel B sa v nedeľu večer blysnú ako za starých čias. Na nácviku totiž nechýbala ani jedna z nich. Do mikrofónu si tak s odstupom niekoľkých rokov zanôtila aj módna ikona, ktorá dorazila v čiernom outfite. Svoje tenké nohy nechala vyniknúť v kožených nohaviciach a osí pás zvýraznila hrubým opaskom.

Okolo hudobnej šou manželka futbalistu Beckhama takisto robila tajnosti, no nedávno naznačila, že je otvorená príležitostnej spolupráci: „Rešpektujem svoju minulosť a mám rada ostatné dievčatá. Máme fantastických fanúšikov. Ktovie, možno jedného dňa budeme so Spice Girls robiť niečo iné. Sme hrdé na to, že sme Angličanky a tešíme sa na Olympiádu.“ Dievčenská zostava si účinkovanie v ceremoniáli zaslúži aj podľa speváčky Mel C. „Bola by som nahnevaná, ak by sa Spice Girls neobjavili na otváracom alebo záverečnom ceremoniáli Olympiády. V 90. rokoch sme Britániu jednoznačne reprezentovali,“ uviedla v nedávnom rozhovore. Nechajme sa teda prekvapiť, ako dopadne ich zajtrajší počin na retro londýnskych taxíkoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu