Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Takto vyzerá zmorená Victoria Beckham: Namiesto hlavy obrovská taška!

Takto si Victoria Beckham kompenzuje nedostatok spánku - veľkou taškou na hlave. Zobraziť galériu (11)
Takto si Victoria Beckham kompenzuje nedostatok spánku - veľkou taškou na hlave. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Práca jej prerastá cez hlavu! S blížiacou sa prestížnou módnou šou vo Veľkom jablku si návrhárka Victoria Beckham (38) neoddýchne ani v noci. Ste zvedaví, ako vyzerá po trojhodinovom spánku? Ukázať svoju pravú tvár sa v tomto prípade štvornásobná matka neodvážila. Radšej sa maskovala veľkou taškou.

V plnom nasadení! Už dnes sa Victoria Beckham predstaví na newyorskej pôde so svojou zbrusu novou kolekciou, ktorou chce ohúriť na tamojšom Týždni módy. Pred veľkolepou prehliadkou však musela odviesť obrovský kus práce. Do svojho biznisu sa tak tvrdo zakvačila nechtami, že fungovala vo dne aj v noci. Nečudo, že si jej nabitý program vyžiadal svoju daň.

„Po troch hodinách spánku sa cítim ako stará taška!“ týmito slovami britská celebrita okomentovala fotografiu, ktorú zverejnila v sieti Twitter. Zapózovala si na nej vo svojom tradičnom pracovnom outfite s lodičkami, no vyčerpanú tvár nasledovníkom radšej neukázala. Sediac za svojím malým notebookom si na hlavu pre istotu navliekla tmavomodrú tašku veľkosti XXL.

To, že Victoria so svojimi trendovými kúskami zamierila za veľkú mláku, nie je dielom náhody. „Narodila som sa v Británii a moje estetické cítenie je britské. Ale žila som v Amerike a obdivovala americké značky. Chcela by som nasledovať tunajší svet modelingu, zdá sa mi to správne,“ vysvetlila svoje pohnútky v rozhovore pre denník New York Times. Či ju však v zámorí príjmu s otvoreným náručím, zistí až v priebehu nasledujúcich týždňov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu