Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovský podvod Jessicy Simpson: Je rovnako tlstá ako tesne po pôrode!

Jessica Simpson po pôrode zázračne neschudla. Stále je rozkysnutá viac než dosť. Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson po pôrode zázračne neschudla. Stále je rozkysnutá viac než dosť. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zázraky sa nekonali! Hoci od pôrodu Jessicy Simpson (31) neubehlo ešte ani šesť týždňov, čerstvá mamička mala za tento krátky čas schudnúť už takmer 10 kilogramov. Na svojich priaznivcov však ušila poriadnu búdu. V skutočnosti má obrovskú nadváhu a pôsobí zanedbane.

Všetkých oklamala! Keď sa Jessica Simpson nedávno objavila na titulnej strane magazínu OK!, jej fanúšikovia nevychádzali z údivu. Šikovná módna návrhárka totiž predvádzala figúru ako lusk a chválila sa rekordným úbytkom na hmotnosti. V jej prípade však išlo o obrovský podvod. Čerstvé fotografie sú totiž jasným dôkazom, že ručička váhy sa u nej smerom nadol rozhodne nehýbe.

Jessica Simpson na obálke
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: OK!)

Hrubé nohy, obrovské vnady a bacuľatá tvár bez mejkapu – v takejto nezávideniahodnej forme paparazzi zachytili Jessicu, ako odchádza z posilňovne. Hodiny cvičenia však na ňu očividne akosi nezaberajú. Spľasnuté mastné vlasy navyše svedčia o tom, že blondínka sa o svoj zovňajšok príliš nestará.

Či za „zázračnou“ fotografiou v zelených šatách stojí tvrdá retuš alebo záber staršieho dáta, s určitosťou nevedno. Isté však je, že úspešná podnikateľka si napriek nepríjemnému faux-pas svoje materstvo vychutnáva plnými dúškami. „Stále na ňu uprene hľadíme. Nevieme sa jej nabažiť!“ prezradila na margo svojej dcérky Maxwell Drew v rozhovore pre magazín People. Na obálke spomínaného časopisu si zapózovala so svojím pokladom v náručí. O dvojici by sa jednoznačne dalo povedať, že jablko ďaleko od stromu nepadlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu