Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Speváčka Jessica Simpson sa ukázala po pôrode: Zhodila 18 kíl!

Jessica Simpson v talkšou Katie Couric. Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson v talkšou Katie Couric. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Jessica Simpson v pondelok v talkšou Katie Couric po prvý raz ukázala výsledky svojej snahy zbaviť sa kilogramov, ktoré sa na ňu nalepili počas tehotenstva. Moderátorke prezradila, že to vôbec nebolo ľahké.

"Počas tehotenstva som nad tým veľmi nepremýšľala. Myslela som si, že mi lekári hovoria, že je to len množstvo vody a keď mi praskne plodová voda, moje brucho zmizne. To sa však nestalo. Moja hmotnosť sa po pôrode nevrátila do normálu," vysvetľovala.

Jessica Simpson počas tehotenstva
Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson počas tehotenstva  (Zdroj: SITA)

"Čo sa týka môjho stravovania, musela som mať pevnú vôľu a sústrediť sa na to, čo konzumujem. Je to naozaj ťažké. Pribrala som viac, ako som plánovala," dodala. Hviezda tvrdí, že po májovom pôrode dcérky Maxwell Drew už stihla s pomocou spoločnosti Weight Watchers, v ktorej momentálne pôsobí ako hovorkyňa, schudnúť približne 18 kilogramov.

Jessica Simpson v talkšou Katie Couric
Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson v talkšou Katie Couric  (Zdroj: SITA)

Jessica Simpson debutovala na hudobnej scéne v roku 1999 albumom Sweet Kisses, po ktorom nasledovali nahrávky Irresistible (2001), In This Skin (2003), Rejoyce: The Christmas Album (2004), A Public Affair (2006), Do You Know (2008) a Happy Christmas (2010).

Jessica Simpson
Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson  (Zdroj: SITA)

Ako herečka sa objavila napríklad v snímkach Vidláci na pretekoch (2005) a Guru lásky (2008) či seriáli Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006). Simpson je v súčasnosti zasnúbená s bývalým hráčom amerického futbalu Ericom Johnsonom, ktorý je otcom jej dcéry Maxwell Drew. Informácie zverejnila webstránka www.aceshowbiz.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu