Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jessica Simpson žiari ako nikdy: Žiadna hrošia váha, ale oslnivá tehuľka!

Tehotná Jessica Simpson prestala rapídne priberať a svoje mamičkovské krivky predvádza v elegantných outfitoch. Zobraziť galériu (14)
Tehotná Jessica Simpson prestala rapídne priberať a svoje mamičkovské krivky predvádza v elegantných outfitoch. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Úchvatný reparát! Jessica Simpson (32) počas prvého tehotenstva nabrala desiatky kilogramov, ktoré po pôrode horko-ťažko schudla. Keď oznámila správu o druhom prírastku pod srdcom, zdalo sa, že je na najlepšej ceste k pôvodným oblinám. U blondínky však došlo k radikálnej zmene a dnes doslova prekvitá.

Obrat o 180 stupňov! Hoci ešte v januári Jessica Simpson predvádzala rýchlo nadobudnuté tukové vankúšiky, dnes je všetko celkom inak. Niekdajšia speváčka totiž prebudila v sebe podnikateľského ducha a zalovila v garderóbe vlastnej odevnej značky. Prestala sa zaobľovať kozmickou rýchlosťou a vďaka elegantnej tehotenskej móde môže ísť všetkým budúcim mamičkám príkladom, veď posúďte sami.

„Každá tehotná žena by mala mať tieto kokteilové minišaty z Jessica Simpson Collection. Lichotia postave a sú sexi!“ komentovala záber, o ktorý sa podelila s fanúšikmi a potenciálnymi zákazníkmi v sieti Twitteri. S dokonalou úpravou nechala vyniknúť svojmu rastúcemu brušku aj stále štíhlym nohám. V podobnom duchu sa niesla predchádzajúca fotografia, na ktorej americká celebrita upriamila pozornosť na lodičky zo svojej kolekcie. V modrých šatách rukami objímala zväčšujúce sa lono, no po kilách navyše nebolo ani stopy.

Tehotná Jessica Simpson prestala
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Twitter)

Aj keď Jessica odmietala prezradiť pohlavie svojho nenarodeného dieťatka, nakoniec sa sama preriekla v hosťovskom kresle talkšou moderátora Jimmyho Kimmela: „Je to bláznivé, ale nikdy som si nemyslela, že by mi penis mohol vyvolávať pocity na zvracanie. Nuž, zdá sa mi, že som práve svetu povedala, že čakám chlapca.“ Ostáva len dúfať, že si Jessica novonadobudnutú pokojnosť udrží a pôrod o niekoľko mesiacov prebehne hladko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu