Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Len čo schudla 27 kíl, už začne priberať: Po pôrode ďalšie tehotenstvo!

Jessica Simpson sa vytrápila, kým schudla popôrodných 27 kíl. Hneď na to však znova otehotnela. Zobraziť galériu (14)
Jessica Simpson sa vytrápila, kým schudla popôrodných 27 kíl. Hneď na to však znova otehotnela. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Jej tortúra bola celkom zbytočná! Jessica Simpson (32) sa počas prvého tehotenstva v jedle nekrotila, vďaka čomu musela po pôrode podstúpiť drastickú diétu. S ťažkosťami nakoniec schudla 27 kíl, no dlho si svoj úspech neužívala. Plány jej skrížil ďalší potomok na ceste.

Materskú dovolenku si predĺži! Odkedy Jessica Simpson priviedla na svet svoju dcérku Maxwell, ubehlo len sedem mesiacov. Blondínka za ten čas zvádzala tvrdý boj so svojou hmotnosťou, ku ktorému ju viazal kontrakt s výrobcom prípravkov na chudnutie. Po počiatočných problémoch sa ručička váha nakoniec rozhýbala smerom nadol. Už čoskoro sa však vráti k pôvodným číslam kvôli ďalšiemu tehotenstvu.

Radostnú správu o požehnanom stave známej speváčky, herečky a návrhárky priniesol magazín Us Weekly. „Rozhodne to nebolo plánované, ale Jessica je opäť tehotná. Je radosťou bez seba!“ citoval svoj zdroj spomínaný časopis. Pre hollywoodsku mamičku však vzniknutá situácie znamená aj istý časový stres. Snúbencovi Ericovi Johnsonovi totiž zatiaľ oficiálne „áno“ nepovedala.

„Nabúralo jej to plány a svadba sa stala druhoradým detailom popritom všetkom, čo sa deje v jej živote. Jessica sa však chce čoskoro vydávať a naozaj zvažuje, že si Erica vezme predtým, ako sa narodí dieťa,“ priblížil ďalšie podrobnosti zdroj z okolia prominentnej dvojice pre portál RadarOnline. Zdá sa teda, že Jessice sobáš so štíhlou figúrou jednoducho nie je súdený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu