Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

A kilá sú späť: Tehotná Jessica Simpson opäť kypí zo šiat!

Jessica Simpson si vychutnáva druhé tehotenstvo a viditeľne priberá vo všetkých ženských partiách. Zobraziť galériu (10)
Jessica Simpson si vychutnáva druhé tehotenstvo a viditeľne priberá vo všetkých ženských partiách. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Opäť ten istý kolotoč! Len čo sa Jessice Simpson (32) podarilo zhodiť popôrodné kilá navyše, pod srdcom jej už znova rastie prírastok do rodiny. A druhé tehotenstvo na postave bývalej speváčky a herečky zanecháva stopy rekordným tempom. Pozrite, aké ženské obliny blondínka predviedla v obtiahnutých šatách.

Zaguľatená, ale spokojná a šťastná! Aj tak by sa dal charakterizovať súčasný stav u Jessicy Simpson, ktorá celé týždne zvádzala ťažký boj s popôrodnou hmotnosťou. Ten sa jej aj vďaka lukratívnemu kontraktu so spoločnosť predávajúcou výrobky na chudnutie nakoniec podarilo vyhrať. Dlho sa však zo svojho triumfu netešila. Hollywoodska hviezda je opäť „v tom“, priberá a zo všetkého viní svojho milenca.

Jessica svoje novonadobudnuté tvary tento týždeň predviedla v nočnej talkšou s moderátorom Jayom Lenom. Do štúdia si to namierila v priliehavých šatách, v ktorých dokonale vynikli jej krivky budúcej mamičky vrátane bujného dekoltu a rastúceho bruška. O záber z nakrúcania sa neskôr podelila aj so svojimi fanúšikmi v sieti Twitter.

Debata s populárnym moderátorom sa niesla nielen v znamení tehotenstiev, ale aj plánovaných svadieb, ktoré Jessice akosi stále nevychádzajú. „Mali sme dva rôzne termíny svadieb, ale on ma zakaždým nabúcha. Stále všetko robíme úplne opačne. Myslím, že tentoraz budem mať radšej prekrížené nohy,“ posťažovala sa americká celebrita na adresu svojho snúbenca Erica Johnsona. Ako sa teda zdá, Jessica nechce kráčať k oltáru s bruškom a aj svojho druhého potomka privedie na svet mimo manželského zväzku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu